Kantoorruimte huren Leeuwarden, Ouddeelstraat 7a

Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ouddeelstraat 7a in Leeuwarden

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 80 m2
  Huurprijs: € 730 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Ouddeelstraat in Leeuwaarden

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Leeuwaarden? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Ouddeelstraat. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren die precies aansluit bij de grote van jouw organisatie. Naast het ruime aanbod, zijn ook de faciliteiten goed georganiseerd in dit kantoorgebouw. Je kunt namelijk als huurder vrij gebruik maken van onder andere de parkeerplaats, een kantine en je hebt eigen toegang tot het WiFi netwerk. 

Huurprijzen

Er zijn momenteel meerdere kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur, het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 18 m2 voor een maandelijks bedrag van €200,-. Huur je liever een grotere oppervlakte? Neem dan een kijkje in bijvoorbeeld de kantoorunits met een oppervlakte van 25 m2, 45 m2, 60 m2 of toch een kantoorruimte van 88 m2. De grootst beschikbare ruimte heeft een oppervlakte van 106 m2 en is te huur voor €1035,- per maand. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Receptie en een kantine

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Ouddeelstraat in Leeuwarden, mag je naast je kantoorruimte ook gebruik maken van alle aanwezige services en faciliteiten in dit representatieve kantoorgebouw. Bij binnenkomst in de royale entree tref je een bemande receptie, de receptionisten kunnen je ondersteunen in verschillende werkzaamheden, zoals het verwerken van de post. Daarnaast is er in het kantoorgebouw een kantine aanwezig, hier is er ruimte voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee en het maken en nuttigen van een lekkere lunch. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd op een kleinschalig industrieterrein achter de Tijnjedyck gelegen. Op dit industrieterrein zijn bedrijven in verschillende branches gevestigd. Om het kantoorpand te bereiken met de auto, ben je slechts binnen enkele minuten rijden op de auto baan vanaf jouw nieuwe werkplek. De dichtstbijzijnde op- en afritten zijn onder andere de N- 31 en de A32. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Ouddeelstraat in Leeuwarden?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Ouddeelstraat in Leeuwarden? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij straks jouw droomkantoorruimte aan de Ouddeelstraat in Leeuwarden. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Ouddeelstraat 7a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen