Kantoorruimte huren Emmen, Boermarkeweg 58a

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Gemeubileerd
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Boermarkeweg 58a in Emmen

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 285 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 375 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 28 m2
  Huurprijs: € 420 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 32 m2
  Huurprijs: € 480 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 93 m2
  Huurprijs: € 1.399 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Boermarkeweg in Emmen

wil jij een kantoorruimte huren aan de Boermarkeweg in Emmen? Neem dan contact op met één van onze vastgoed consultants. Dit kantoorpand ligt dicht bij de N34 die jou binnen een paar minuten toegang geeft tot A37. Het kantoorpand is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer vanwege zijn gunstige ligging nabij het Scheperziekenhuis. Er zijn meerdere kantoorruimten beschikbaar, deze kantoorruimten kunnen start klaar worden opgeleverd. Eventueel gemeubileerd in een huishoudelijke stijl. De omgeving biedt vele mogelijkheden. Denk aan meerdere supermarkten en winkels. Kortom een geheel nieuw pand die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen!

Huurprijzen

Deze locatie beschikt over verschillende kantoorruimten die je kunt huren. Zo heb je al een kantoorruimte van 19 m2 inclusief telefonie en internet voor maar €285,- per maand. Maar ook wanneer je een grotere kantoorkamer zoekt is dit kantoorpand zeer geschikt. Er zijn namelijk kantoorruimtes aanwezig van 25, 28 en 32 m2. Ook is er 1 ruimte van 93 m2 voor maar €1399,- per maand.

Een eigen pantry en goede beveiliging

dit business center aan de Boermarkeweg in Emmen is een zeer representatief en modern. Door zijn praktische indeling is het geschikt voor veel verschillende gebruikers. Het kantoorpand beschikt over hoogwaardige pantry. in het kantoorpand is een lift aanwezig en het is rolstoeltoegankelijk. De kantoorruimten zijn voorzien van een uitstekend WiFi netwerk die bijdraagt aan een prettige werkomgeving. Er is een telefoonlijn aanwezig met telefonische antwoordservice. Dat wil zeggen dat indien men niet in staat is de telefoon te beantwoorden deze oproep automatisch terugvalt naar één van onze gastvrouwen. Na ieder opgenomen telefoontje ontvang je dan een mail met de gegevens van de beller. Het pand is voorzien van een inpandig alarmsysteem en ook is er cameratoezicht aanwezig.

Locatie en bereikbaarheid

Door de ligging van dit kantoorpand nabij het Scheperziekenhuis is er een hoogwaardig en frequent openbaar vervoer netwerk aanwezig. De locatie is ook uitstekend bereikbaar met de auto op slecht 5 minuten rijden van de N34 die aansluiting biedt op de A37. Het kantoorpand beschikt over een eigen parkeergelegenheid en ook zijn er mogelijkheden voor het opladen van een elektrische auto. Jouw werkplek is dus uitstekend bereikbaar. De omgeving biedt verschillende mogelijkheden om heerlijk te lunchen of je zakelijke afspraak op een andere manier aantrekkelijk te maken. 

Een kantoorruimte huren aan de Boermarkeweg in Emmen?

Heb jij interesse in een kantoorruimte van het kantoorpand aan de Boermarkeweg in Emmen? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een rondleiding. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met de vastgoedconsultants van ons, wij helpen je graag verder.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Boermarkeweg 58a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen