Kantoorruimte huren Den Bosch, Hambakenwetering 5

5 (1 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hambakenwetering 5 in Den Bosch

Beschikbare kantoorruimten
  • Kantoorruimte

    Ruimte: 866 m2
    Huurprijs: € 12.600 p.m. all-in
    Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hambakenwetering, ‘s-Hertogenbosch

Een kantoorruimte huren aan de Hambakenweter in Den Bosch? Dat kan. Dit kantoorgebouw bestaat uit zes bouwlagen en iedere verdieping beschikt over twee vleugels. Het kantoorgebouw is gebouwd in 2001 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1699 m2. In dit bedrijfsverzamelgebouw is het modern gemeubileerd en beschikt over vele voorzieningen. Onder andere veel overdekte parkeerplaatsen en werk je altijd onder een perfecte temperatuur door een verwarmings- en topkoelingssysteem.

Huurprijzen

Dit pand met ruime kantoorruimten heeft op dit moment in beide torens plekken beschikbaar. In de toren links zijn er ruimten vrij op de begane grond zowel op de 4e en 5e verdieping met wel afmetingen van 866 m2! In de rechtste toren zijn er ook grote ruimten beschikbaar op de 4e en 5e verdieping. 

Parkeerplaatsen, liften en een pantry

Bij dit kantoorgebouw zijn er overdekte parkeerplaatsen aanwezig waar de huurder gebruik van mag maken, zowel buiten als overdekt in de parkeerkelder. Wanneer je een kantoorruimte huurt op de vijfde verdieping hoef je niet bang te zijn om deze alleen te kunnen bereiken met de trap, er zijn namelijk door het gehele gebouw liften aanwezig. Mocht je hier gasten willen ontvangen? Het beschikt over een zeer royale entree en je kunt vervolgens gebruik maken van een pantry die zich bevindt op elke verdieping.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen op het ‘High Tech Park’. Het ligt nabij de op- en afritten van en naar de A59 en de verbindingswegen van het centrum zijn ook makkelijk bereikbaar vanaf het park. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er zijn er meerdere bushaltes op loopafstand bereikbaar.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hambakenwetering?

Ben je opzoek naar grote kantoorruimten op het High Tech Park in ’s-Hertogenbosch? Aarzel dan niet en neem gerust met ons gratis en geheel vrijblijvend contact op en plan een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

De professionaliteit is hier op een hoog niveau, alles is tot in de puntjes geregeld!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hambakenwetering 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen