Kantoorruimte huren Arnhem Oost, Simon Stevinweg 27

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Opslagruimte
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • (Flex)werkplekken
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Sociaal hart
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Simon Stevinweg 27 in Arnhem Oost

Beschikbare kantoorkamers
 • 2.04

  Ruimte: 32 m2
  Huurprijs: € 425 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • 2.09

  Ruimte: 63 m2
  Huurprijs: € 825 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • 2.14

  Ruimte: 106 m2
  Huurprijs: € 1.583 € 1.425 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Simon Stevinweg (Oost)

Dit prachtige ondernemingscentrum is gelegen in de buurt industrieterrein. Het betreft een kantoorpand uit het jaar 1997 met een totale gebruikersoppervlakte van 3072 m2. Het ondernemingscentrum kenmerkt zich door hoge kwaliteit van de kantoorruimten en flexibiliteit in huurovereenkomsten. Meerdere bedrijven zijn al werkzaam in dit kantoorgebouw. Denk hierbij aan boekhoudkantoren, financiële bedrijven en ontwerpbureaus. 

Huurprijzen, kantoor Simon Stevinweg, Arnhem

In dit kantoorpand zijn ruimten te huur vanaf 34 m2. Deze kantoorruimten van 34 m2 zijn te huur voor een prijs van €425,-. Deze kantoorruimten worden turnkey opgeleverd. Dat wil zeggen dat jij alleen nog maar je laptop mee hoeft te nemen, ideaal toch? Verder zijn de kantoorruimten voorzien van airconditioning, vloerbedekking, binnen zonwering, glasvezelinternet en een directe telefoonaansluiting. Naast het huren van kantoorruimte is het ook mogelijk om grote bedrijfshallen te huren aan de Simon Stevinweg. Let op; Wanneer je nu een een ruimte huurt voor minimaal een jaar, ontvang je de eerste 2 maanden gratis! Meer informatie hierover? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Simon Stevinweg: telefoon beantwoording en gratis parkeren

De services en voorzieningen in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Zo kun jij als huurder ervoor kiezen om je kantoorruimte gemeubileerd te huren. Daarnaast beschikt de telefoonaansluiting over een telefoon-antwoordservice. Ideaal als jij even een uurtje afwezig bent. Een andere leuke bijkomstigheid is dat jij je auto gratis kunt parkeren bij dit kantoorpand. Bovendien zitten de kosten voor schoonmaak, onderhoud en receptiediensten bij de servicekosten inbegrepen. 

Locatie en bereikbaarheid, Simon Stevinweg, Arnhem

Dit kantoorpand bevindt zich in een erg gezellige omgeving met restaurants en bars in de directe omgeving. Voor een leuk uitje met collega's kun je denken aan een kookworkshop bij Ask de Chef Kookstudio. De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is ideaal te noemen. Treinstation Arnhem Presikhaaf ligt op een afstand van slechts 2 kilometer. Vanaf hier kun je de bus pakken richting Werkplaats Presikhaaf. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 2 minuten. Kom je toch liever met de auto naar kantoor? De dichtstbijzinde opritten van de snelweg zijn de A12, A348 en de A50. Vanaf deze snelwegen ben jij in minder van 10 minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Simon Stevinweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit kantoorgebouw? Dit kan tot maar liefst 500 m2. Kom gewoon eens een keer langs om te kijken of er een geschikte ruimte tussen zit voor jouw onderneming. Plan hiervoor gratis een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

De kantoorruimten hebben een professionele uitstraling.

Ook de prijzen zijn niet hoog op deze locatie, een aanrader!

M

Voor ons de perfecte locatie om ons bedrijf te vestigen!

B

De sfeer is aangenaamWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Simon Stevinweg 27

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen