Kantoorruimte huren Naarden, Rijksweg 79

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Naarden, Gooimeer Noord 29 min. lopen (2,4 km)
 • Treinstation Naarden-Bussum 48 min. lopen (3,8 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Rijksweg 79

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Rijksweg in Naarden

Bij het Gooimeer huur je volledig gemeubileerde kantoorunits en werkplekken in een representatief Business Center “complex” in Naarden. Dit kantoorgebouw is gebouwd in 1990 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1431 m2. Het kantoorpand beschikt over een ruim parkeerterrein en is naast gelegen aan de A1.

Huren

Dit kantoorgebouw biedt zowel flexwerkplekken als volledig ingerichte kantoorruimten, dit is super handig voor een zelfstandig ondernemer of voor een bedrijf met personeel. Een werkplek huren kan al vanaf €175,- in de maand, dit is een all-in prijs. Een eigen afgesloten kantoorruimte met een oppervlakte van 23 m2 is te huren voor €425,- per maand, ook dit is een all-in prijs. Mocht je wat groters zoek, er zijn ook ruimten van 60 m2 voor een maandprijs van €790,-.

Vergaderzalen, schoonmaak en een lunchvoorziening

Het maakt niet uit of je een flexwerkplek of een kantoorruimte huurt, in dit bedrijfspand zijn alle prijzen inclusief de vele voorzieningen en services. Zo kun je in de pauze gebruik maken van de lunchvoorziening, hoe handig is dat? Je hoeft je eigen werkplek niet schoon te maken. Dit gebeurd zowel in bij de flexwerkplekken en kantoren als bij de algemene ruimten, waaronder de vergaderruimen waar je ook gebruik van mag maken.

Locatie en voorzieningen

De ligging heeft een zichtlocatie aan de parellelweg van de Rijksweg A1. Dit betekend dat het absoluut goed bereikbaar is met de auto. Met het openbaar vervoer is de verbinding goed. Er is op enkele minuten loopafstand een bushalte die een verbinding heeft met het NS-Station Naarden-Bussum.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Rijksweg in Naarden?

Ben jij enthousiast geworden over de verschillende mogelijkheden die dit pand aan de Rijksweg in Naarden jou te bieden heeft? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants en stel je vraag en/of plan een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rijksweg 79 in Naarden

(Flex)werkplekken
Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Rijksweg 79

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner