Naarden, Rijksweg 79

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 175 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 425 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Rijksweg in Naarden

Bij het Gooimeer huur je volledig gemeubileerde kantoorunits en werkplekken in een representatief Business Center “complex” in Naarden. Dit kantoorgebouw is gebouwd in 1990 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1431 m2. Het kantoorpand beschikt over een ruim parkeerterrein en is naast gelegen aan de A1.

Huren

Dit kantoorgebouw biedt zowel flexwerkplekken als volledig ingerichte kantoorruimten, dit is super handig voor een zelfstandig ondernemer of voor een bedrijf met personeel. Een werkplek huren kan al vanaf €175,- in de maand, dit is een all-in prijs. Een eigen afgesloten kantoorruimte met een oppervlakte van 23 m2 is te huren voor €425,- per maand, ook dit is een all-in prijs. Mocht je wat groters zoek, er zijn ook ruimten van 60 m2 voor een maandprijs van €790,-.

Vergaderzalen, schoonmaak en een lunchvoorziening

Het maakt niet uit of je een flexwerkplek of een kantoorruimte huurt, in dit bedrijfspand zijn alle prijzen inclusief de vele voorzieningen en services. Zo kun je in de pauze gebruik maken van de lunchvoorziening, hoe handig is dat? Je hoeft je eigen werkplek niet schoon te maken. Dit gebeurd zowel in bij de flexwerkplekken en kantoren als bij de algemene ruimten, waaronder de vergaderruimen waar je ook gebruik van mag maken.

Locatie en voorzieningen

De ligging heeft een zichtlocatie aan de parellelweg van de Rijksweg A1. Dit betekend dat het absoluut goed bereikbaar is met de auto. Met het openbaar vervoer is de verbinding goed. Er is op enkele minuten loopafstand een bushalte die een verbinding heeft met het NS-Station Naarden-Bussum.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Rijksweg in Naarden?

Ben jij enthousiast geworden over de verschillende mogelijkheden die dit pand aan de Rijksweg in Naarden jou te bieden heeft? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants en stel je vraag en/of plan een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!