Kantoorruimte huren Hilversum, Mozartlaan 27

Voorzieningen
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Hilversum, Wisseloordlaan 8 min. lopen (0,6 km)
  • Treinstation Hilversum Media Park 26 min. lopen (2,1 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Mozartlaan 27

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Mozartlaan in Hilversum

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Mozartlaan in Hilversum? Neem dan een kijkje in dit prachtig gelegen kantoorpand. Het kantoorgebouw is gelegen in landstreek het Gooi, wat bekend staat om haar mooie natuur. In de nabije omgeving vind je veel groen en het gezellige centrum van Hilversum is binnen handbereik. Hier beleef je het stadse karakter waar zowel landelijke als typische Hilversumse zaakjes te vinden zijn. Ben jij nieuwsgierig? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog een paar kantoorruimten beschikbaar. De beschikbare oppervlakte liggen tussen de 33 en 78 m2. Je betaald hier €125,- per m2, per jaar. Wat krijg je voor dit bedrag? Een mooie en representatieve kantoorkamer met veel daglicht. Dit komt onder andere door de lichte muren en de grote ramen! Bij dit bedrag zit ook het gebruik maken van de parkeerplekken in, ideaal toch? Daarnaast kun je ook aan de openbare weg parkeren.

Een royale entree, pantry en vergaderruimte

Het huren van een kantoorruimte aan de Mozartlaan in Hilversum brengt vele voordelen met zich mee, dit komt onder andere door het gebruik maken van de services en faciliteiten. Bij binnenkomst in de royale entree tref een gemeenschappelijke ontvangstruimte voorzien van comfortabele stoelen. Erg handig voor als er klanten langs komen. Deze klanten kun je vervolgens mee nemen naar een van de vergaderruimten, hier heb je ook de mogelijkheid om te presenteren. Ook zijn er in het kantoorgebouw meerdere pantry’s te vinden. Hier kun je een lekker bakje koffie/thee zetten en in de middag een verse lunch voorbereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging in Hilversum, je bereikt namelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk en snel jou werkplek. Verschillende op- en afritten van de bijvoorbeeld de A27, A1 en A2 liggen op een korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? Binnen slechts 5 minuten lopen bereik je de dichtstbijzijnde bushalte. Deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met het Hilversum Centraal Station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Mozartlaan in Hilversum?

Ben jij nieuwsgierig geraakt en wil je graag een kijkje nemen in het kantoorpand aan de Mozartlaan in Hilversum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in deze zoektocht. Wie weet huur jij straks een prachtige kantoorruimte aan de Mozartlaan.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Mozartlaan 27 in Hilversum

Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

De kleuren spreken ons niet aan, maar de overige voorzieningen zijn echt fantastisch.

Vergaderruimtes, perkeergelegenheid, 24/7 toegankelijk. Een perfecte locatie!

L

Wat een fantastische locatie, je bent dicht in de buurt van het centrum en toch werk je hier in pure rust!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Mozartlaan 27

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner