Kantoorruimte huren Hilversum, Mozartlaan 25

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Fitnessruimte
 • Oplaadpunt auto
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Mozartlaan 25 in Hilversum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Hilversum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Mozartlaan in Hilversum

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Mozartlaan in Hilversum? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw waar representatieve kantoorruimten te huur zijn. Het kantoorgebouw is op een perfecte locatie gelegen, je bereik het met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk en snel. In Hilversum zijn veel omroepbedrijven gevestigd en wordt ook wel aangeduid als mediastad. Wil je hier een kantoorruimte huren? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op deze locatie heb je mogelijkheid om een kantoorruimte te huren vanaf 29 m3, je betaald hier een maandelijks bedrag van €290,- voor. Ben je op zoek naar wat meer ruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 46 m2, te huur voor €460,- per maand. Dit is op het moment de grootste kantoorruimte. Alle prijzen zijn inclusief alle bijkomende service kosten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Beveiliging, een lift en een sociale ruimte

Wanneer je en kantoorruimte huurt aan de Mozartlaan in Hilversum, betaal je een all-in prijs. Dit houdt in dat je naast je werkplek ook gebruik kunt maken van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo vind je bij binnenkomst in de centrale hal een grote tafel waar je aan kunt vergaderen, een handige plek om te zitten met bijvoorbeeld klanten. Huur je een kantoorruimte op de 1e verdieping maar heb je geen zin om elke dag de trap op en af te lopen? Geen probleem! Door de liftinstallatie bereik je makkelijk elke gewenste verdieping. Het terrein is goed beveiligd, je kunt aan het einde van de dag dus met een gerust hart het kantoorpand verlaten.

Locatie en bereikbaarheid

De Mozartlaan is makkelijk bereikbaar vanaf de rijksweg A27 en vanaf de A1 (afslag Mediapark). Vervolgens kun je de auto parkeren op eigen terrein en aan de openbare weg. Tevens kan hier ook geparkeerd worden door bezoekers, cliënten en leveranciers. Reis je liever met het openbaar vervoer? Vanaf het Centraal Station in Hilversum bereik je binnen enkele minuten jou werkplek met buslijn 2 en 7. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Mozartlaan in Hilversum?

Zie jij het wel zitten om een van de representatieve kantoorruimtes te huren aan de Mozartlaan in Hilversum? Twijfel dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Mozartlaan.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Een fijne locatie tussen het groen, heerlijk......:-)

M

De kantoorruimte straat veel warmte en rust uit, echt een top plekje in Hilversum!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Mozartlaan 25

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen