Kantoorruimte huren Naarden, Gooimeer 1

Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • Receptiediensten
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Gooimeer 1 in Naarden

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 1 persoon
  Huurprijs: € 395 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 2 personen
  Huurprijs: € 790 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Gooimeer in Naarden

Op deze locatie kun jij een geweldige kantoorruimte huren aan het Gooimeer in Naarden. Het kantoorpand beschikt over een aantal zeer nette kantoorunits die de perfecte uitkomst kunnen bieden voor jou. Dit kantoorpand is uitstekend bereikbaar en biedt optimale werkomstandigheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen!

Kantoorruimte huren

De kantoorkamers variëren in oppervlakte en prijs. De kleinste kantoorkamer biedt 1 werkplek en kost slechts €395,- per maand. De andere kantoorkamers hebben ruimte voor 2 werkplekken en deze huur je al voor maar €790,- per maand. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerder kantoorkamers te combineren om zo de gewenste oppervlakte te creëren. De hierboven genoemde prijzen zijn inclusief de servicekosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent!

Gratis parkeren, presentatie faciliteiten en optimale werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorruimte aan het Gooimeer in Naarden krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. Voor het organiseren van een vergadering of presentatie kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de aanwezige lcd-schermen, beamers of een digibord. Hierdoor kun jij jouw vergaderingen of presentaties op een professionele manier vorm geven! De bijeenkomsten kunnen compleet worden gemaakt met lunchboxen. Het kantoorpand heeft een eigen parkeerterrein waar voldoende parkeergelegenheid is voor jou en jouw bezoekers. Het parkeerterrein beschikt over een elektrische laadpaal waarmee je een elektrische auto kunt opladen. In het kantoorpand heb je altijd de beschikking over gratis draadloos internet dat jou kan ondersteunen bij jouw online werkzaamheden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand ligt direct aan de A1 en binnen enkele minuten rijd je de A1 op. Via de A1 bereik je binnen enkele minuten Amsterdam of Amersfoort. Ook de steden Almere, Hilversum en Utrecht zijn vanuit hier snel bereikbaar. Door de centrale ligging is Naarden goed bereikbaar voor jou en jouw bezoekers. Met een bushalte om de hoek kan ook het openbaar vervoer een prima uitkomst bieden, vanuit hier rijden bussen naar Weesp en Bussum. In de omgeving zijn diverse winkels, bedrijven en mogelijkheden voor een moment van ontspanning die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Het gebied is rijk aan groen en water, ideaal als je tijdens of na een dag hard werken even heerlijk wilt ontspannen.

Wil jij een kantoorruimte huren aan het Gooimeer in Naarden?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan het Gooimeer in Naarden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en het inplannen van een bezichtiging op locatie!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Gooimeer 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen