Kantoorruimte huren Leiden, Fruitweg 22

Voorzieningen
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplekken
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Fruitweg 22 in Leiden

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 5 personen
  Huurprijs: € 590 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 8 personen
  Huurprijs: € 790 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Fruitweg 22 in Leiden

Overweeg je kantoorruimte te huren aan de Fruitweg 22-24 in Leiden? De Spoorgebouwen I & II bieden unieke werkplekken op een strategisch gelegen bedrijventerrein Lammenschans. Deze panden, een mix van bedrijfs- en kantoorruimte, bieden moderne werkplekken met uitstekende faciliteiten en een ideale bereikbaarheid. Of je nu een start-up leidt of deel uitmaakt van een gevestigd bedrijf, hier vind je de perfecte ruimte om je ambities waar te maken.

Huurmogelijkheden

Op de eerste verdieping van de Spoorgebouwen aan de Fruitweg in Leiden zijn diverse kantoorruimtes beschikbaar. Of je nu behoefte hebt aan 1-3 werkplekken, 4-6 werkplekken of zelfs 6-8 werkplekken, wij hebben een geschikte optie voor jou. Deze kantoren zijn compleet met vloerbedekking, systeemplafonds, zonwerende beglazing en airconditioning in geselecteerde ruimtes. Huurprijzen beginnen al vanaf €300,- exclusief btw per maand, inclusief toegang tot een nette pantry, moderne toiletvoorzieningen en een lift.

Voorzieningen van de Spoorgebouwen

Aan de Fruitweg 22-24 in Leiden bieden de Spoorgebouwen een werkomgeving die zowel functioneel als comfortabel is. Naast essentiële voorzieningen zoals een pantry en toiletvoorzieningen, geniet je van de luxe van airconditioning in bepaalde kantoren en algemene ruimtes. Met flexibele huurmogelijkheden en een scala aan kantoorgroottes voldoet dit pand aan de behoeften van diverse bedrijven.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van de Spoorgebouwen op bedrijventerrein Lammenschans in Leiden is ongeëvenaard. Op loopafstand van NS station Lammenschans en directe toegang tot de A4, zijn steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag binnen 30 minuten bereikbaar. Met voldoende parkeergelegenheid op het terrein en in de nabijgelegen parkeergarage, is je kantoor zowel voor jou als je bezoekers altijd gemakkelijk toegankelijk.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Fruitweg in Leiden?

Kies voor een kantoorruimte aan de Fruitweg 22-24 in Leiden en plaats jezelf in het hart van een dynamische zakelijke omgeving. Met flexibele huuropties en een breed scala aan voorzieningen is dit de plek waar jouw bedrijf kan groeien en bloeien. Neem contact op voor meer informatie of plan direct een rondleiding om de mogelijkheden zelf te ontdekken. Wellicht verwelkomen we jou binnenkort in de Spoorgebouwen!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Fruitweg 22

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen