Kantoorruimte huren Katwijk, Sandtlaan 36

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Gemeubileerd
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Sandtlaan 36 in Katwijk

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 425 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 6 personen
  Huurprijs: € 575 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Sandtlaan in Katwijk

Dit kantoorpand aan de Sandtlaan in Katwijk geeft jou de mogelijkheid een geweldige kantoorruimte te huren. Het kantoorpand bevindt zich op een prachtige locatie en heeft een aantal zeer fijne kantoorkamers beschikbaar. Door de hoge mate van flexibiliteit is er veel mogelijkheden bij het huren van de kantoorruimtes. Benieuwd naar de mogelijkheden of zou je graag een kijkje willen nemen op deze locatie? Neem dan snel contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag verder!

Kantoorruimte huren

De kantoorunits in dit pand variëren in oppervlakte en prijs. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 20m² bvo en deze huur je al voor maar € 140 per maand. Vanuit hier kun je uitbreiden naar kantoorkamers tot 54m² bvo. Dit is de grootste kantoorkamer op deze locatie en deze kost slechts € 382,50 per maand. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere kantoorkamers te combineren om zo de gewenste oppervlakte te verkrijgen. De hiervoor benoemde prijzen zijn inclusief service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent! 

Veel daglicht, een pantry en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Sandtlaan in Katwijk worden vele wensen vervult. Zo geniet jij op jouw nieuwe werkplek van veel daglicht door de vele beglazing in het gebouw. Het kantoorpand beschikt over een nette pantry. Deze biedt een uitstekende uitkomst bij het bereiden en nuttigen van je lunch. Daarnaast is jouw nieuwe werkplek 24/7 toegankelijk. Hierdoor heb je een grote mate van flexibiliteit bij het inplannen van jouw werkdag. De locatie biedt voldoende parkeergelegenheid voor jouw en je bezoekers.

Bereikbaarheid en locatie

Jouw nieuwe werkplek is uitstekend bereikbaar met de auto. De op- en afritten van de A44 bevinden zich op enkele minuten rijden. Ook rijd je snel op diverse N wegen die jou in verbinding brengen met belangrijke locaties in de omgeving. Ook het openbaar vervoer biedt een goede uitkomst. Door de bushalte op de hoek van straat maak je gemakkelijk gebruik van lijn 37 die een rechtstreekse verbinding geeft tot Station Leiden Centraal. Het kantoorpand ligt direct aan het Additioneel Kanaal en de Nederlandse kust is snel te bereiken. Kortom genoeg mogelijkheden om tijdens of na je werkdag even heerlijk te genieten van een wandeling langs het water.

Kantoorruimte huren aan de Sandtlaan in Katwijk?

Wil jij binnenkort met trots een kantoorruimte huren aan de Sandtlaan in Katwijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze geweldige locatie!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Sandtlaan 36

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen