Kantoorruimte huren Diemen, Weesperstraat 118

4 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Gratis WiFi
  • Lift
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Fietsenstalling
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Weesperstraat 118 in Diemen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Diemen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Weesperstraat in Diemen

Kantoorruimte huren in een representatief kantoorpand aan de Weesperstraat in Diemen met een industriële uitstraling? Dat kan in dit kantoorpand gelegen in de buurt Verrijn Stuart. Hier staat namelijk een kantoorpand dat gebouwd is in 1968. Dit kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 5229 m2. De atmosfeer binnen dit kantoorgebouw is aangenaam, met name dankzij de karakteristieke stijl. 

Huurprijzen

Kantoorruimte is te huur voor slechts €99,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen €31,25 per m2 per jaar. Op dit moment is er een grote kantoorruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van 200 m2, deze is te huur voor een maandelijks bedrag van €1650,-. Het is ook mogelijk om deze ruimte op te splitsen als 2 separate kantoorunits met een eigen ingang. Deze kantoorkamers hebben een oppervlakte van 60 m2 en 140 m2. Benieuwd naar deze kantoorruimten? Plan dan snel een rondleiding in!

schoonmaak, 24/7 toegang en een pantry 

In dit kantoorpand aan de Weesperstraat in Diemen maak je gebruik van de standaard services en voorzieningen. Zo zit de schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot jouw eigen kantoor, hierdoor kun jij zelf je werktijden bepalen. Tot slot beschikt het kantoorpand over een nette pantry, de ideale plek voor het zetten van een kopje koffie of het bereiden van je lunch. Op deze locatie heb je altijd beschikking over een gratis parkeerplek.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich op een goed bereikbare locatie in Diemen. Het dichtstbijzijnde treinstation is Diemen Zuid, dit treinstation ligt op een afstand van 1,6 kilometer. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A1, A10 en A9 in slechts enkele minuten op kantoor. De omgeving van het kantoorpand is ook erg gezellig te noemen. Leuke koffietentjes als Café ’t Pandje liggen op loopafstand. Hier kun je gezellig tussen de middag met collega’s lunchen.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Weesperstraat in Diemen?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren in dit eigentijdse kantoorpand aan de Weesperstraat in Diemen? Wees er dan snel bij. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Weesperstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Mooie grote ruimte is er beschikbaar!

Benieuwd hoe het eruit ziet na de renovatie.

G

Van de buitenkant vind ik het een ietwat saai kantoorgebouw, maar denk dat hier wel leuke kantoren gecreëerd worden.

K

De grote ruimte lijkt erg mooi te worden zo te zien, ben benieuwd.

L

Niets bijzonders, maar wel goede kantoren en prima voorzieningen.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Weesperstraat 118

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen