Kantoorruimte huren Deventer, Keulenstraat 9

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Belruimte
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keulenstraat 9 in Deventer

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • 0.04

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 449 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • 0.06

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 449 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • 2.00

  Ruimte: 565 m2
  Huurprijs: € 7.330 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Keulenstraat in Deventer

Wil jij graag een luxe en afgewerkte kantoorruimte huren in Deventer? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Keulenstraat. Hier heb je de mogelijkheid om te werken in een comfortabele omgeving waar alles goed voor elkaar is. De voorzieningen zijn zowel in als rondom het kantoorgebouw zijn goed gefaciliteerd. Ben je benieuwd of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er op de begane grond 13 kantoorruimten beschikbaar vanaf 31 m2 voor een maandelijks bedrag van €399,-. Huur je liever een kantoorruimte die net iets groter is? Neem dan een kijkje in de kantoorunits van 62 m2, te huur voor €797,- per maand. De grootst beschikbare kantoorruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van 83 m2. Huur je liever grote metrages? Dan is er voor jou op de tweede verdieping genoeg keus, hier liggen de kantoren tussen de 250 m2 en 556 m2. Alle genoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten!

Vergaderruimten, 24/7 toegankelijk en schoonmaakservice

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Keulenstraat in Deventer, hoef jij je geen zorgen te maken over de faciliteiten, deze zijn namelijk goed voor elkaar. Zo zijn er in het kantoorpand meerdere vergaderruimten aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast bepaal jij jouw eigen werktijden, je hebt 24/7 toegang tot het kantoorgebouw. Handig he? En houdt je niet van schoonmaken? Ook dit kan voor jou uit handen worden genomen. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is zeer gunstig, zowel met de auto als met het openbaar vervoer is je werkplek prima te bereiken. De A1 ligt op een korte rijafstand van het kantoorgebouw, binnen enkele minuten reis je vanaf je werkplek weer de A1 op. Met het openbaar vervoer is het kantoorpand ook goed te bereiken, er zit een bushalte tegenover het kantoorpand!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Keulenstraat in Deventer? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij deze zoektocht. Wat dit kost? Helemaal niets! Bij SKEPP helpen wij je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

Prachtige moderne kantoorruimtes.

Hier kun je klanten ontvangen, vergaderen én zelf prettig werken!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Keulenstraat 9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen