Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Den Haag Haagse Hout{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Daan Zeevat
Daan Zeevat
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Wanneer je graag kantoorruimte wilt huren in Den Haag en je hebt de kantoorpanden in de Haagse Hout bekeken, dan is SKEPP de partij die jou helpt. Kantoorruimten op maat, kantoorpanden en werkplekken, je kunt het allemaal vinden en vergelijken op onze overzichtelijke website. Wat deze dienst kost voor jou als huurder? Helemaal niets! Jij zit niet vast aan verplichtingen. Maak de zoektocht naar kantoorruimte voor jezelf makkelijker en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Dan huur je snel een kantoorruimte in Den Haag Haagse Hout.

Populaire kantoorgebouwen in de Haagse Hout

Dit deel van Den Haag is een van de meest populaire wijken  als het gaat om kantoorruimte. Het World Trade Center staat hier, maar ook het pand aan de Jan Pieterszoon Coenstraat biedt mooie kantoorruimten aan voor alle typen ondernemers. Liever een modern en zakelijk kantoor? Dan kun je terecht aan de Schenkkade. We snappen dat het uiterlijk van het gebouw voor jou wellicht ook meetelt, dan zou je eens moeten kijken naar de kantoorruimten aan de Zuid-Hollandlaan.

Duinzicht, landgoed Clingendael en hoge kantoorgebouwen

Zoek je kantoorruimte in Den Haag? Dan is de Haagse Hout zeker een goede optie. Het stadsdeel grenst aan het centrum en ligt nabij het centraal station. Mede hierdoor is het een bruisend en levendig stadsdeel. De bekendste winkelstraat in de Haagse Hout is de Theresiastraat. Ook is het groene Haagse bos in dit stadsdeel gelegen. Hier kun je tijdens de pauze een heerlijke wandeling maken. In de wijk Duinzigt heb je ook daadwerkelijk zicht op de duinen en ook landgoed Clingendael ligt in dit deel van Den Haag.

Bereikbaarheid van de kantoorruimte

Het stadsdeel Haagse Hout ligt in het noorden van Den Haag en beschikt over een gunstige bereikbaarheid. Zo kun je onder andere gemakkelijk met het openbaar vervoer naar het stadsdeel afreizen. De Haagse Hout beschikt over een eigen treinstation, genaamd Laan van NOI. Kom je liever met de auto naar je kantoor? Je bereikt jouw kantoorruimte dan het gemakkelijkste via de A4 en A12. Daarnaast is het ongeveer 20 minuten rijden naar het vliegveld Rotterdam The Hague

Aanbod kantoorruimten in Den Haag Haagse Hout

Het stadsdeel de Haagse Hout beschikt over het populairste aanbod kantoorruimten in Den Haag. Bekende kantoren in dit stadsdeel zijn het World Trade Center en het trendy business center aan de Jan Pieterszoon Coenstraat. Het aanbod in dit stadsdeel is afgelopen jaren afgenomen, maar er is nog voldoende keuze. In vergelijking met andere stadsdelen in Den Haag is het aanbod lager in Haagse Hout. Het stadsdeel is namelijk een gewilde kantoorlocatie geworden onder bedrijven. 

Geen kantoorruimte kunnen vinden die voldoet aan de eisen? Wanneer je een goedkoop kantoor wilt huren zoek eens in Binckhorst. Ook in de Haagse wijk Escamp huur je kantoorruimte tegen relatief lage huurprijzen. Liever het totaaloverzicht? Bekijk dan alle kantoren in Den Haag, of neem rechtstreeks contact op met onze vastgoedconsultants. 

Eenvoudig en snel kantoorruimte huren bij SKEPP

Wij geven bij SKEPP altijd gratis en geheel vrijblijvend advies. Dit advies is gebaseerd op jouw wensen, deze worden besproken waardoor er een duidelijk kantorenprofiel ontstaat. Zit hier een kantoorruimte tussen welke jou bevalt? Dan plannen wij een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Is jouw bedrijf de volgende die wij helpen met het huren van een nieuwe kantoorruimte in Haagse Hout?

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten