Delft, Marshalllaan 2

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Marshalllaan (Buitenhof)

In de gezellige buurt Buitenhof-Zuid staat dit eigentijdse kantoorpand dat is gebouwd in het jaar 1992. Een buurt vol met leuke restaurants en bars als Pool and Billiards Delft. Momenteel zijn al diverse administrateurs, advocaten en technisch ontwerpers werkzaam in dit kantoorpand. 

Huurprijzen, kantoor Marshalllaan, Delft

De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand is 2979 m2. Kantoorruimte is momenteel te huur vanaf 25 m2. Deze kantoorruimte huur je al voor een bedrag van €400,-. Je huurt normaal gesproken kantoorruimte in dit kantoorpand voor minimaal 1 jaar. Mocht je voor een korter termijn kantoorruimte nodig hebben, neem dan even contact op met onze vastgoedconsultants.

Marshalllaan: lift, parkeerruimte en oplaadpunten

In dit kantoorpand aan de Marshalllaan in Delft zijn alle standaard services en voorzieningen bij de huurprijs inbegrepen. Zo heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte en worden de algemene ruimten voor je schoongemaakt. Verder is er een receptie waar ze je kunnen ondersteunen met diverse werkzaamheden als de postverwerking en telefoonbeantwoording. Bovendien beschikt het kantoorpand over een lift en op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Tevens vind je hier oplaadpunten voor het opladen van elektrische auto’s. 

Locatie en bereikbaarheid, Marshalllaan, Delft

Dit kantoorpand aan de Marshalllaan wordt gekenmerkt door haar uitstekende bereikbaarheid. Het dichtstbijzijnde treinstation Delft Zuid ligt op een afstand van slechts 1,5 kilometer. Daarnaast ligt bushalte Vrijheidslaan direct om de hoek, vanaf deze bushalte is het slechts 2 minuten lopen naar kantoor. Reis je iedere dag met de auto? Dan ben je vanaf zowel de A4 als de A13 in slechts enkele minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Marshalllaan?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte vanaf 25 m2 te huren aan de Marshalllaan in Delft? Plan een rondleiding in om de kantoorruimte met eigen ogen te bekijken. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 

Moderne kantoorruimte huren met receptie in Delft Marshalllaan 2 Delft Toplocatie!

6 beoordelingen Marshalllaan

De receptie staat je goed te hulp bij al je vragen

Mooie lichte kantoorruimtes met een prettige dienstverlening, zeker ook belangrijk

Mooie kantoorlocatie.

Goede services, post etc. wordt voor je verwerkt. JE hebt allemaal een eigen postvak, heel fijn geregeld allemaal.

Prima business center.

Love this office!

Great place to work and good facilities!

Top kantoorpand, strakke afwerking en mooie locatie om zakenpartners te ontvangen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!