Kantoorruimte huren Delft, Delftechpark 17-19

Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Delftechpark 17-19 in Delft

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Delft!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Delftechpark in Delft

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Delf op een goed bereikbare locatie? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw aan het Delftechpark. Je huurt hier een kantoorruimte vlakbij de Universiteit van Delft en op korte rijafstand van de rijksweg A13. In deze omgeving zijn er veel tech bedrijven gevestigd. Het is een modern en representatief kantoorgebouw waar werken en comfort samenkomen. Heb je interesse en wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Huurprijzen

Op dit moment is er op de begane grond 1 kantoorruimte te huur met een totale oppervlakte van 434 m2. De kosten voor deze kantoorkamer bedragen maandelijks €4520,-. Huur je liever een kantoorruimte op de eerste verdieping? Neem dan een kijkje bij de kantoorruimte met een oppervlakte van 484 m2, te huur voor €5041,- per maand. Mocht je op zoek zijn naar een grotere metrage, dan zou je het ook kunnen overwegen om beide kantoorruimten te huren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan snel een rondleiding in.

Vergaderruimte en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Delftechpark in Delft, mag je naast je kantoorruimte ook gebruik maken van alle aanwezige voorzieningen in het kantoorgebouw. De voorzieningen zijn hier goed gefaciliteerd, denk bijvoorbeeld aan de aanwezige vergaderruimten. Ideaal dat je hier gebruik van kunt maken wanneer je bijvoorbeeld een presentatie wilt geven aan je collega’s of wanneer er gasten langs komen. Daarnaast is er ook een pantry aanwezig, handig voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee en het voorbereiden van een lekkere lunch.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is zeker gunstig, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. De rijksweg A13 is binnen enkele minuten rijden te bereiken, je auto kun je vervolgens op eigen terrein parkeren. Reis je liever met het openbaar vervoer? De bushalte is op korte loopafstand en heeft een rechtstreekse verbinding met Delft Centraal. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Delftechpark in Delft?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan Het Delftechpark in Delft? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder met het beantwoorden van al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat de kosten hier van zijn? Niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan het  Delftechpark in Delft.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Delftechpark 17-19

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen