Delft Centrum, Poortweg 4

Kantoorruimte huren aan de Poortweg (Vrijenban)

Ben jij op zoek naar een werkplek of kantoorruimte in Delft maar heb je nog geen kantoorruimte kunnen vinden die aansluit bij jouw wensen? Dit nieuwe business center is in 2015 geopend aan de Poortweg in Delft. Het kantoorpand waarin dit business center zich bevindt, is al gebouwd in 1981. Dit kantoorgebouw maakt onderdeel uit van het bekende ‘Whitepark’, gelegen in de buurt Bedrijventerrein Delftse Poort-West. 

Huurprijzen, kantoor Poortweg, Delft 

Je huurt in dit kantoorpand aan de Poortweg al een werkplek voor maar €220,- per maand. Naast het huren van een werkplek is het ook mogelijk een kantoorruimte te huren. Zo huur je in dit kantoorpand een ruimte met 2 werkplekken voor slechts €440,- per maand. Ook zijn er grotere kantoorruimten met 6 werkplekken te huur. Hiervoor betaal je maandelijks €1320,-. Je huurt hier in een duurzaam kantoorgebouw voorzien van energielabel A. 

Poortweg: vergader- en spreekfaciliteiten

In dit kantoorpand aan de Poortweg in Delft zijn diverse vergader- en spreekruimten aanwezig. Ideaal als jij een meeting hebt met zakenpartners. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een receptie waar ze tevens ondersteunende services bieden. Zo regelen zij de postverwerking en zullen ze, indien gewenst, de telefoon voor je beantwoorden. Het is een serviceteam dat altijd voor jou en je gasten klaarstaat. Het ‘ontzorgen’ ga jij in dit kantoor in Delft pas echt ervaren!  

Locatie en bereikbaarheid, Poortweg, Delft 

Dit kantoorpand aan de Poortweg in Delft heeft een uitstekende bereikbaarheid. Met de auto ben je vanaf de A13, A4 en A12 in slechts enkele minuten op kantoor. Reis je met het openbaar vervoer naar kantoor? Het dichtstbijzijnde treinstation is Delft Centraal, dit station ligt op een afstand van 2,2 kilometer. Hier kun je de bus pakken richting Poortcenter. Deze bushalte ligt letterlijk voor de deur van het kantoorpand. Verder liggen de gezellige bar De Bouwpub en tapasrestaurant La Cubanita in de directe omgeving. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Poortweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Poortweg in Delft? Kom dan eens langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Dit doe je door gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in te plannen. 

Kantoorruimte huren in pand met fraai design in Delft Poortweg 4 Delft Centrum Toplocatie!

4 beoordelingen Poortweg

Kantoorruimtes voorzien van TOPmeubilair, mooie lichte ruimtes met veel natuurlijk lichtinval.

Fair prijzen voor deze prachtige werkplekken. Mooie ruimte om te (net)werken

Fijne rustige werksfeer.

Goede faciliteiten en voorzieningen voor een prettige werkdag.

Een fijne plek om klanten te ontvangen, dit komt onder andere door de nette entree! Een echte aanrader.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!