Kantoorruimte huren Leidschendam, Oude Middenweg 55

4 (5 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Oude Middenweg 55 in Leidschendam

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 543 m2
  Huurprijs: € 5.239 € 4.978 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Oude Middenweg (Forepark)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte voor jouw grote onderneming? Neem dan eens een kijkje in dit kantoorpand. Dit kantoorpand is gebouwd in 2001 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 3975 m2. Je huurt hier in een kantoorgebouw dat gelegen is in De Rivieren buurt. 

Huurprijzen, kantoor Oude Middenweg, Den Haag

Momenteel is er in dit kantoorpand nog 543 m2 beschikbaar voor de verhuur. De huurprijs voor deze grote ruimte bedraagt €110,- per m2 per jaar. De lengte van de huur is in overleg met de verhuurder. Flexibele huurperioden zijn bespreekbaar. Voor meer informatie over deze beschikbare kantoorruimte kun je het beste contact opnemen met een van onze vastgoedconsultants. 

Oude Middenweg: ondergrondse parkeergarage en lunchmogelijkheden 

In dit kantoorgebouw zijn de services en voorzieningen van hoog niveau. Zo is er een ondergrondse parkeergarage aanwezig waar jij iedere dag veilig je auto kunt parkeren. Bovendien heeft iedere huurder 24/7 toegang tot zijn of haar kantoor. Daarnaast is er een grote lunchruimte aanwezig waar jij tegen betaling iedere dag kunt genieten van een heerlijke lunch. 

Locatie en bereikbaarheid, Oude Middenweg, Den Haag

Dit kantoorpand, gelegen aan de Oude Middenweg in Den Haag, is prima bereikbaar. Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Veenweg. Vanaf hier is het slechts 9 minuten lopen naar kantoor. Autoreizigers daarentegen zijn vanaf de A4 in slechts 1 minuut op kantoor. Vanaf de A12 en de A13 doe je er iets langer over, namelijk 5 minuten. De ideale werklocatie toch?

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Oude Middenweg?

Wil jij net als vele andere bedrijven ook een leuke kantoorruimte huren aan de Oude Middenweg in Den Haag? Neem dan contact met ons op of plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Mooie lichte snelweglocatie!

Voor mijn bedrijf is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor klanten in de gehele randstad. Via de A4 is mijn bedrijf goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Leiden en Amsterdam. Top locatie dus!

M

het pand is gelegen aan de snelweg en dat is ideaal voor mij omdat ik veel voor mijn werk onderweg ben.

H

Mooi kantoor, maar ik zoek een werkplek en dat is niet beschikbaar hier helaas.

B

Mooi kantoor, zeker een optie ook gezien de goede ligging.

J

Top bereikbaarheid, zowel per trein als per autoWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Oude Middenweg 55

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen