Bergen op Zoom, Bruinevisstraat 32

4 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 525 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Bruinevisstraat (Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving)

Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen in de buurt Havenkwartier, aan de rand van het centrum van Bergen op Zoom. Het betreft een kantoorpand uit het jaar 1940 met een totale gebruikersoppervlakte van 1111 m2. Diverse bedrijven als advocatenkantoren, schoonheidsspecialisten en fysiotherapeuten zijn al gehuisvest in dit kantoorpand.

Huurprijzen, kantoor Bruinevisstraat, Bergen op Zoom

Huren kan op flexibele basis! Echter, huren voor een langer termijn kan financieel voordeel opleveren. In dit kantoorgebouw focust men met name op de startende ondernemer in de zorg-, welzijn- en wellness-industrie. Maar ook bedrijven uit andere branches zijn meer dan welkom. Echter, helaas is er op dit moment geen kantoorruimte beschikbaar.

Bruinevisstraat: WiFi en een geavanceerd domoticasysteem

De voorzieningen en services in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Naast alle standaard voorzieningen kun je door het gehele gebouw gebruik maken van een razendsnelle WiFi-verbinding. Daarnaast is er een geavanceerd domoticasysteem aanwezig, erg handig! Verder is er voldoende parkeergelegenheid bij het pand en worden de gezamenlijke ruimten regelmatig schoongemaakt.

Locatie en bereikbaarheid, Bruinevisstraat, Bergen op Zoom

Dit kantoorgebouw aan de Bruinevisstraat in Bergen op Zoom is prima bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Treinstation Bergen op Zoom ligt namelijk op een afstand van slechts 1,3 kilometer. Daarnaast ben je vanaf de A4 en de A58 in minder dan 10 minuten op kantoor. Het kantoorpand staat in een bruisende omgeving met vele bars en restaurants rondom. Na werktijd kun je heerlijk tapas eten bij de Tapasbar of een drankje doen bij Rock & Blues. Volop gezelligheid in Bergen op Zoom!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Bruinevisstraat?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren op deze locatie? Wees er dan snel bij! Voor je het weet is de bezettingsgraad 100%. Plan daarom snel een rondleiding in. Gratis en geheel vrijblijvend.

1 beoordelingen Bruinevisstraat

Van binnen is het pand echt wauw!!

Aan alles is gedacht. Heel fijn om er te werken

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!