Bergen op Zoom, Poortweg 1

4 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Poortweg (West)

Aan de Poortweg in Bergen op Zoom huur je kantoorruimte in een kantoorpand dat gebouwd is in 1979. Dit kantoorgebouw heeft een totale gebruiksoppervlakte van 837 m2. Bedrijven uit diverse branches huren al een kantoorruimte in dit kantoorgebouw. Wie weet word jij de volgende die een kantoorruimte gaat huren in dit kantoorpand.

Huurprijzen, kantoor Poortweg, Bergen op Zoom

Slechts 1 kantoorruimte is momenteel beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte van 12 m2. Deze ruimte is al te huur vanaf €348,- per maand. Geen gekke prijs, voor deze toffe locatie in Bergen op Zoom. Normaal gesproken huur je deze kantoorruimte voor een minimum termijn van 1 jaar. Toch liever voor een kortere periode een kantoorruimte huren? Vraag dan naar de mogelijkheden!

Poortweg: koffiecorner, parkeerruimte en 24/7 toegang

Dit kantoorpand aan de Poortweg in Bergen op Zoom is uitstekend qua faciliteiten en deze zijn bij de huurprijs inbegrepen. Zo beschik je in dit kantoorpand over heerlijke koffie en thee, er is namelijk een koffiecorner aanwezig. Daarnaast krijg je een eigen parkeerplaats en kun je ook gebruik maken van de aanwezige vergaderruimte. Verder is het kantoorpand 24 uur per dag toegankelijk en ook voor mindervalide mensen is toegang mogelijk. Wacht dus niet langer en plan snel een rondleiding door dit eigentijdse kantoorpand.

Locatie en bereikbaarheid, Poortweg, Bergen op Zoom

De bereikbaarheid van dit kantoorpand, gelegen in de buurt Waterfront-Industriegebied, is uitstekend. Het dichtstbijzijnde treinstation is Bergen op Zoom. Dit treinstation ligt op een afstand van 1,7 kilometer. Na werktijd stap je gemakkelijk op de bus bij bushalte Halsterseweg. Deze bushalte is slechts 7 minuten lopen. En kom je liever met de auto naar kantoor, dan ben je vanaf de A4 en de A58 in minder dan 10 minuten op kantoor. En wat ook erg ideaal is, is dat in de nabije omgeving van het kantoorpand diverse horecagelegenheden gevestigd zijn. Heb je na het werk geen zin meer om te koken? Dan kun je gemakkelijk een heerlijke maaltijd afhalen bij Wok Take Away. Dit restaurant ligt 400 meter verderop.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Poortweg?

Zou jij graag deze laatste kantoorruimte willen huren van 12 m2? Wees er dan snel bij! Dit is namelijk een erg populaire locatie. Plan vandaag nog een rondleiding in en kom langs.

3 beoordelingen Poortweg

Wat een fijne werksfeer heerst er in dit kantoor..

prima voorzieningen en goede ruimten om te vergaderen etc.

vrolijke, kleurrijke kantoren.

leuke ruimten m te huren en geen gekke prijzen. top!!

jammer dat er niet meerdere kantoorruimtes zijn, dit was een leuke locatie geweest voor mijn bedrijfje

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!