Kantoorruimte huren Beek Lb, Middelweg 25

Voorzieningen
  • Opslagruimte
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Middelweg 25 in Beek Lb

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Beek Lb!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Huur representatieve kantoorruimte direct aan het spoor gelegen in Beek te Limburg!

Dit kantoorpand aan de Middelweg in Beek voorziet in veel ruimte(n) voor netwerken en andere zaken die het werken een stukje leuker maken.

Flexibel kantoorruimte huren? Geen probleem!

Denk hierbij aan een korte huurtermijn en de mogelijkheid om aanvullende services af te nemen. Huren voor de langere termijn? Geen probleem, meerjarig huren is hier ook mogelijk. Bij SKEPP huurt u nu eenvoudig kantoorunits vanaf 37 m2 voor het gunstige tarief van €415,- per maand.

Ook bedrijfsruimte te huur aan de Middelweg in Beek

Naast kantoorunits zijn aan de Middelweg in Beek tevens 6 bedrijfsruimtes vanaf 177 m2 te huur. Ideaal voor bedrijfsactiviteiten waar een bedrijfsruimte essentieel is. Deze bedrijfsruimtes huur u al voor €1035,- per maand inclusief servicekosten. 

Vlakbij Winkelcentrum Makado Beek en het station Beek-Elsloo

De locatie van deze flexibele kantoorruimte is uitstekend te noemen. Het kantoorpand is namelijk direct gelegen aan het spoor en aan de autosnelweg A2 (Maastricht – Amsterdam). Hierdoor is de bereikbaarheid per zowel auto als openbaar vervoer (trein) erg goed te noemen.

Kom kijken in Beek - Limburg, plan een rondleiding bij dit kantoor

Bent u ook op zoek naar een kantoorkamer (>30 m2) of kantoorruimte op maat (>100 m2) in Beek? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in bij SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Middelweg 25

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen