Beek Lb, Middelweg 25

  • Internet

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 340 p.m.

Huur representatieve kantoorruimte direct aan het spoor gelegen in Beek te Limburg!

Dit kantoorpand aan de Middelweg in Beek voorziet in veel ruimte(n) voor netwerken en andere zaken die het werken een stukje leuker maken.

Flexibel kantoorruimte huren? Geen probleem!

Denk hierbij aan een korte huurtermijn en de mogelijkheid om aanvullende services af te nemen. Huren voor de langere termijn? Geen probleem, meerjarig huren is hier ook mogelijk. Bij SKEPP huurt u nu eenvoudig kantoorunits vanaf 37 m2 voor het gunstige tarief van €415,- per maand.

Ook bedrijfsruimte te huur aan de Middelweg in Beek

Naast kantoorunits zijn aan de Middelweg in Beek tevens 6 bedrijfsruimtes vanaf 177 m2 te huur. Ideaal voor bedrijfsactiviteiten waar een bedrijfsruimte essentieel is. Deze bedrijfsruimtes huur u al voor €1035,- per maand inclusief servicekosten.

Vlakbij Winkelcentrum Makado Beek en het station Beek-Elsloo

De locatie van deze flexibele kantoorruimte is uitstekend te noemen. Het kantoorpand is namelijk direct gelegen aan het spoor en aan de autosnelweg A2 (Maastricht – Amsterdam). Hierdoor is de bereikbaarheid per zowel auto als openbaar vervoer (trein) erg goed te noemen.

Kom kijken in Beek - Limburg, plan een rondleiding bij dit kantoor

Bent u ook op zoek naar een kantoorkamer (>30 m2) of kantoorruimte op maat (>100 m2) in Beek? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in bij SKEPP!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!