Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Prinseneiland 23A

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Belruimte
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Prinseneiland 23A in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Prinseneiland in Amsterdam

Deze kantoorruimte aan het Prinseneiland in het centrum van Amsterdam is de uitkomst in jouw zoektocht naar een geschikte werkplek. De locatie, services en uitstraling van dit kantoorpand maken dit aanbod absoluut uniek. Dit kantoorpand is goed bereikbaar met de auto door de A10 die dichtbij gelegen is. Het pand is zeer huiselijk en warm aangekleed waardoor het aanvoelt als een prettige omgeving. Bij betreding van het kantoorpand wordt je warm ontvangen. De werkplekken in dit kantoorpand zijn startklaar, dus je kunt hier direct aan de slag. 

Huurprijzen

Deze locatie heeft momenteel nog 2 prachtige werkplekken beschikbaar. Je huurt hier al een werkplek voor €230,- per maand. De hiervoor genoemde prijs is inclusief servicekosten. Dit is een zeer aantrekkelijk aanbod voor een werkplek op deze locatie voorzien van diverse services.

Vergaderruimte, pantry en goede werkomstandigheden

Bij het huren van een werkplek in dit kantoorpand aan het Prinseneiland in Amsterdam heb je de beschikking over een warm aangeklede vergaderruimte. Deze vergaderruimte is geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Het kantoorpand is voorzien van een zeer nette pantry waar je de mogelijkheid hebt voor het klaarmaken van een goede kop koffie of een heerlijke maaltijd. Het aanwezige WiFi netwerk ondersteunt jou optimaal bij het uitvoeren van je werkzaamheden. En het centrale verwarmingssysteem zorgt voor een prettige temperatuur. Kortom de werkomstandigheden in dit pand zijn perfect. De kantoorruimte is 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegankelijk. Je kunt dus je eigen werktijden bepalen, dat is echt ideaal.

Locatie en bereikbaarheid

Een kantoorpand aan het Prinseneiland op de westelijke eilanden in het centrum van Amsterdam is een zeer gewilde locatie. De goede bereikbaarheid door de A10 en de dichtbij gelegen bushalte maken deze locatie zeer aantrekkelijk. De bushalte geeft jou de verbinding met het Amsterdam Centraal Station en het Muiderpoortstation. Op steenworp afstand van dit kantoorpand bevindt zich het Tuinpark Nut en Genoegen. Dit park is zeer geschikt om een fijne wandeling te maken voor je ontspanning of een bespreking met je collega. Ook aan horeca gelegenheden is er op deze locatie geen gebrek. Met een ruim aanbod aan restaurantjes, cafétjes en coffee corners heb jij genoeg keuze bij het maken van een afspraak of een moment van ontspanning. Aan de overkant van dit pand bevindt zich een Texmexrestaurant waar je bijvoorbeeld heerlijk kunt genieten van een geweldige Burrito.

Een werkplek huren aan het Prinseneiland in het centrum van Amsterdam?

Ben jij enthousiast over dit kantoorpand aan het Prinseneiland in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij het plannen van een rondleiding of het beantwoorden van je vragen. 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Ik vond het een fijne plek voor het huren van mijn eerste werkplek.

Speciaal tegen die prijs vond ik het fijn werken. Er zijn ook leuke medehuurders, waar je snel al een praatje mee kan houden door de inrichting van het kantoorpand. De sfeer binnen het pand spreekt mij ook aan, het lijkt net een huis waar je gemakkelijk in kunt werken.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Prinseneiland 23A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen