VERHUURD
Super deal

Amsterdam Houthavens, Van Diemenstraat 20-200

5 (2)
  • Bureau

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Houthavens!

Kantoorruimte huren aan de Van Diemenstraat in Amsterdam (Houthavens)

Op zoek naar een unieke plek om een kantoorruimte te huren aan de Van Diemenstraat in Amsterdam Houthavens? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw waar vroeger schepen legden met wereldse bestemmingen. Tegenwoordig worden hier kantoorruimten aangeboden met een ruim aanbod van services en faciliteiten. Benieuwd naar deze locatie? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn nog een paar kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur, waaronder 3 kantoorkamers voor 2 personen. Voor deze ruimte betaal je een maandelijks bedrag van €800,-. Op zoek naar meer ruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorunits voor 8 personen, te huur voor €3600,- per maand. De kantoorruimten worden opgeleverd met het aantal bureaus en bureaustoelen waarvoor de ruimte is geschikt. Ideaal, je kunt namelijk direct aan de slag! Ben je met meer personen? Vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden van deelverhuur.

Lunchfaciliteiten en vergaderruimten

Het huren van een kantoorruimte aan de Van Diemenstraat in Amsterdam Houthavens brengt vele voordelen met zich mee, waaronder de lunchfaciliteiten. In de algemene ruimte waar leuke en aangename zitjes zijn gecreëerd staat ook een grote bar. Bij deze bar kunnen lekkere snacks worden gehaald en een verse lunch. Komen er een keer klanten langs of wil je met een collega even apart kunnen spreken? Maak dan gebruik van de aanwezige vergaderruimten. Deze zijn modern en ruim opgezet, ideaal voor een bespreking of het geven van een presentatie.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige locatie, namelijk in het opkomende gebied Amsterdam Houthavens. Er is een thuishaven gecreëerd voor nieuwe bedrijvigheid. Om deze locatie te bereiken met de auto ben je slechts een paar minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelwegen, zoals de A8, A10 en A5. Reis je liever met het openbaar vervoer? De bushalte bereik je vanaf je werkplek binnen een korte loopafstand van slechts 2 minuten.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Van Diemenstraat in Amsterdam Houthavens?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Van Diemenstraat in Amsterdam Houthavens? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen. Ook plannen wij een rondleiding in, zo kun je de kantoorruimte aan de Van Diemenstraat met eigen ogen bekijken.

2 beoordelingen Van Diemenstraat

Prachtig authentiek pand

De lichte kantoorkamers met frisse uitstraling spreken mij erg aan. Helaas ligt het niet iets buiten mijn budget.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!