VERHUURD

Amsterdam Zuidas, Zuidplein 36

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Zuidas!

Kantoorruimte huren aan het Zuidplein (Zuid)

Aan het Zuidplein in de buurt Station-Zuid WTC staat dit kantoorpand dat gebouwd is in 2004. Een toplocatie, de Amsterdamse Zuidas, waar al diverse financiële holdings en advocatenkantoren een kantoorruimte huren. Diverse kantoorruimtes zijn op dit moment nog voor de verhuur beschikbaar. Je huurt hier tegen flexibele huurvoorwaarden. Echter, een langere huurtermijn kan jou financieel voordeel opleveren.

Huurprijzen, kantoor Zuidplein, Amsterdam

In dit kantoorpand aan het Zuidplein in Amsterdam zijn diverse kantoorkamers voor de verhuur beschikbaar. Een kantoorruimte met 4 werkplekken huur je al vanaf €1979,- per maand. Ook zijn er grotere ruimtes te huur. Voor alle mogelijkheden kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Zuidplein: high-speed internet en telefoonbeantwoording

De services in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Je kunt gebruik maken van high-speed internet en telefoonbeantwoording behoort tot de mogelijkheden. Dit betekent dat wanneer jij niet in de gelegenheid bent de telefoon te beantwoorden, dit bij de receptie voor jou gedaan wordt. Ideaal toch? De regio waar dit kantoorpand gevestigd is, wordt ook wel de Financiële Mijl van Amsterdam genoemd.

Locatie en bereikbaarheid, Zuidplein, Amsterdam

Bij het pand is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, ideaal als je met de auto naar kantoor komt. Met het openbaar vervoer kun je het best uitstappen op station Amsterdam Zuid. Hier zijn tevens diverse tram- en metroverbindingen. Diverse restaurants bevinden zich binnen een straal van 1 kilometer. Zo kun jij uit werk heerlijk sushi eten bij Sushi Time of gezellig een kopje koffie drinken bij De Nieuwe Poort.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Zuidplein?

Wil jij net als vele anderen graag een kantoorruimte huren op de Amsterdamse Zuidas? Kom dan eens gezellig een kijkje nemen. Plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in en wie weet wordt dit jouw nieuwe werklocatie!

Moderne kantoorruimte te huur op de Zuidas in Amsterdam Zuidplein 36 Amsterdam Zuidas Toplocatie!

4 beoordelingen Zuidplein

Dit is voor ons een perfecte locatie met internationaal aanzien.

Wij zijn een bedrijf in de financiële sector en openen op korte termijn een Amsterdams kantoor. Een locatie op de Zuidas is hiervoor ideaal. Een kantoor binnen het WTC brengt een passende uitstraling met zich mee, evenals contact met andere bedrijven in de zelfde sector.

Als Vertegenwoordiger ben ik veel onderweg voor mijn werk, maar wil ik wel graag een vaste werkplek hebben.

Dit kantoorpand ligt tegenover het treinstation wat mijn reistijd beperkt. Daarnaast is er snel internet aanwezig en een gedeelde receptie, waardoor ik snel en efficiënt kan werken.

Prachtig kantoorpand!

Top locatie, bekend en goed bereikbaar.

Dit gebouw valt erg op in de omgeving.

Super werklocatie en het ontvangen van gasten kan op erg professionele wijze.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!