Amsterdam Zuidas, Strawinskylaan 3051

Kantoorruimte huren aan de Strawinskylaan (Zuid)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in het economische hart van Nederland? Kantoorruimte huren kan hier op de Amsterdamse Zuidas, je profiteert dan van een echte toplocatie! Dit pand is gebouwd in 1972, kent een totaal perceeloppervlakte van 7942 m2 en de verhuurder biedt hier diverse ruimten voor de verhuur aan. 

Huurprijzen, kantoor Strawinskylaan, Amsterdam

Voor een kantoorruimte met 2 werkplekken betaal je in dit kantoorpand een maandelijkse huurprijs van €1339,-. Liever een grotere ruimte huren? Voor een kantoor met 5 werkplekken betaal je maandelijks €2369,-. Dit zijn eerlijke prijzen voor een toplocatie als deze! 

Strawinskylaan: telefoonbeantwoording en postverwerking

In dit kantoorpand aan de Strawinskylaan in Amsterdam profiteer je van vele services. Zo kun jij kiezen voor telefoonbeantwoording en wordt de post iedere dag netjes verwerkt. Verder worden jouw gasten altijd professioneel ontvangen door de receptie. Daarnaast zijn er nog diverse vergaderruimten aanwezig die uitgerust zijn met videoconferencing apparatuur. 

Locatie en bereikbaarheid, Strawinskylaan, Amsterdam

Het kantoorpand bevindt zich direct naar het World Trade Centre (WTC). Per trein, metro en bus is het pand uitstekend te bereiken. Station Amsterdam Zuid ligt op een loopafstand van 5 minuten. Kom je met de auto naar kantoor? Deze kun je dan gemakkelijk op het aanwezige parkeerterrein parkeren. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Strawinskylaan? 

Het zijn voornamelijk financiële bedrijven die een kantoorruimte huren in dit pand. Maar ook telecombedrijven en adviesbureaus hebben hier hun plekje gevonden. Wordt jij de volgende huurder van dit kantoorpand? Kom snel eens een kijkje nemen. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. 

Full-service kantoorruimte huren op Amsterdamse Zuidas! Strawinskylaan 3051 Amsterdam Zuidas Toplocatie!

3D Viewer Strawinskylaan

Klik om te activeren

5 beoordelingen Strawinskylaan

Als consultants is het belangrijk om een representatief kantoor te huren.

Daarnaast willen we graag in een pand zitten met andere grote partijen, dit kantoor is dan absoluut een goede optie voor ons.

Ik ben een tijdje terug een kijkje wezen nemen in dit kantoor.

Er is veel bedrijvigheid in het sociale gedeelte van het pand en alles ziet er strak en netjes uit.

Hele toffe kantoorlocatie!!

Alleen liggen de prijzen voor mij toch net iets te hoog...

Prachtig...

erg mooi ingericht. Praktisch, modern, luxe, zakelijk.

Top kantoor!

Goede voorzieningen en services zo te zien. Ook nog eens onbeperkt koffie... zo kom je de werkdag hier wel door denk ik!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!