VERHUURD
Super deal

Amsterdam Zuidas, Gustav Mahlerplein 109-115

5 (1)
  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Zuidas!

Kantoorruimte huren aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam (Zuidas)

Dit torenhoge kantoorpand aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam Zuidas biedt verschillende kantoorruimtes aan voor bedrijven en werknemers uit de financiële sector. Het zal je dan ook niet verbazen dat al verscheidene bedrijven uit de financiële branche hier kantoorruimte zijn gaan huren, onder andere beleggingsadviseurs. Het pand is gebouwd in 2009 en de beschikbare kantoorruimtes en werkplekken bevinden zich op de 25e, 26e en 27e verdieping. Je raadt het al, je hebt hier een prachtig uitzicht over Amsterdam! Door de centrale ligging zijn er verschillende winkels in de omgeving, waaronder een kleine Albert Heijn. Ook is er een gratis pendelbusje naar een groot winkelcentrum met diverse kledingwinkels en horecagelegenheden.

Huurprijzen

Momenteel zijn er meerdere vaste werkplekken beschikbaar voor €300,- per maand. Je huurt dan op een toplocatie midden in het financiële zakenhart van Amsterdam op de Zuidas. Huurprijzen zijn afhankelijk van de huurtermijn, in overleg is veel mogelijk. De schoonmaak van alle gezamenlijke ruimtes en kantoorruimtes is bij de prijs inbegrepen, net zoals het printergebruik, koffie en de telefoonservice.

Centrale receptie, schoonmaak en koffie inbegrepen

Wanneer je een kantoorkamer huurt in dit moderne kantoorgebouw aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam Zuidas maak je direct gebruik van de aanwezige voorzieningen en services. Zo is er een centrale receptie aanwezig waar ze jouw zakenpartners en bezoekers altijd vriendelijk ontvangen. Indien gewenst kun je als huurder gebruik maken van bijkomende diensten zoals vergaderruimtes, administratieve ondersteuning en ICT-dienstverlening. De kantoorkamers zijn altijd ingericht met de meest moderne meubels, denk hierbij aan zit/sta-bureaus en fijne bureaustoelen. Huurders hebben 24/7 toegang tot het pand en tijdens kantooruren is er een bemande receptie op je eigen verdieping.

Locatie en bereikbaarheid

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het pand uitstekend te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte ligt letterlijk om de hoek. Ook treinstation Amsterdam Zuid is slechts twee minuten lopen, vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk. Kom je met de auto naar kantoor? Geen probleem! Je hoeft je op deze locatie in Amsterdam geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Onder het pand is namelijk een grote parkeergarage aanwezig. Hier kun jij als huurder tegen betaling gebruik van maken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam Zuidas?

Ben jij werkzaam in de financiële sector en zou jij in dit moderne kantoorgebouw aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam Zuidas graag een kantoorruimte of werkplek willen huren? Kom dan snel eens een kijkje nemen in dit prachtige kantoorpand. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in! Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder aan een kantoorruimte aan het Gustav Mahlerplein.

1 beoordelingen Gustav Mahlerplein

Wat een ontzettend groot gebouw!

De kantoorruimten, pantry, vergaderzalen zien er goed uit en de bereikbaarheid is zeker uitstekend te noemen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!