Kantoorruimte huren Amsterdam Zuidas, Gustav Mahlerplein 109-115

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Gustav Mahlerplein 109-115 in Amsterdam Zuidas

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 2.965 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam (Zuidas)

Dit torenhoge kantoorpand aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam Zuidas biedt verschillende kantoorruimtes aan voor bedrijven en werknemers uit de financiële sector. Het zal je dan ook niet verbazen dat al verscheidene bedrijven uit de financiële branche hier kantoorruimte zijn gaan huren, onder andere beleggingsadviseurs. Het pand is gebouwd in 2009 en de beschikbare kantoorruimtes en werkplekken bevinden zich op de 25e, 26e en 27e verdieping. Je raadt het al, je hebt hier een prachtig uitzicht over Amsterdam! Door de centrale ligging zijn er verschillende winkels in de omgeving, waaronder een kleine Albert Heijn. Ook is er een gratis pendelbusje naar een groot winkelcentrum met diverse kledingwinkels en horecagelegenheden. 

Huurprijzen

Momenteel zijn er meerdere vaste werkplekken beschikbaar voor €300,- per maand. Je huurt dan op een toplocatie midden in het financiële zakenhart van Amsterdam op de Zuidas. Huurprijzen zijn afhankelijk van de huurtermijn, in overleg is veel mogelijk. De schoonmaak van alle gezamenlijke ruimtes en kantoorruimtes is bij de prijs inbegrepen, net zoals het printergebruik, koffie en de telefoonservice. 

Centrale receptie, schoonmaak en koffie inbegrepen

Wanneer je een kantoorkamer huurt in dit moderne kantoorgebouw aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam Zuidas maak je direct gebruik van de aanwezige voorzieningen en services. Zo is er een centrale receptie aanwezig waar ze jouw zakenpartners en bezoekers altijd vriendelijk ontvangen. Indien gewenst kun je als huurder gebruik maken van bijkomende diensten zoals vergaderruimtes, administratieve ondersteuning en ICT-dienstverlening. De kantoorkamers zijn altijd ingericht met de meest moderne meubels, denk hierbij aan zit/sta-bureaus en fijne bureaustoelen. Huurders hebben 24/7 toegang tot het pand en tijdens kantooruren is er een bemande receptie op je eigen verdieping. 

Locatie en bereikbaarheid

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het pand uitstekend te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte ligt letterlijk om de hoek. Ook treinstation Amsterdam Zuid is slechts twee minuten lopen, vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk. Kom je met de auto naar kantoor? Geen probleem! Je hoeft je op deze locatie in Amsterdam geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Onder het pand is namelijk een grote parkeergarage aanwezig. Hier kun jij als huurder tegen betaling gebruik van maken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam Zuidas?

Ben jij werkzaam in de financiële sector en zou jij in dit moderne kantoorgebouw aan het Gustav Mahlerplein in Amsterdam Zuidas graag een kantoorruimte of werkplek willen huren? Kom dan snel eens een kijkje nemen in dit prachtige kantoorpand. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in! Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder aan een kantoorruimte aan het Gustav Mahlerplein.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Wat een ontzettend groot gebouw!

De kantoorruimten, pantry, vergaderzalen zien er goed uit en de bereikbaarheid is zeker uitstekend te noemen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Gustav Mahlerplein 109-115

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen