Amsterdam Zuidas, Gustav Mahlerlaan 1212

4 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 749 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam (Zuidas)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam Zuidas? Neem dan een kijkje op deze toffe kantoorlocatie midden in de Amsterdamse Zuidas. Het is een van de architectonische hoogstandjes gelegen aan de A10 en erg goed te herkennen aan de bijzondere en transparante exterieur. Momenteel zijn er nog diverse kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Ook maak je in dit kantoorpand gebruik van vele services en faciliteiten. Benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen!

Huurprijzen

Zoals gezegd zijn er nog diverse kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Kleine kantoren voor 2 of 4 personen maar een grotere kantoren geschikt voor 6 of meerdere werknemers. De huurprijs van deze kantoren bedraagt €749,- per werkplek per maand op basis van een 12 maanden contract. Niet gek, voor deze te gekke locatie op de Amsterdam Zuidas. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een receptie, 24/7 toegang en snel internet

In dit kantoorpand aan de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam Zuidas zijn de services en voorzieningen van hoog niveau. Zo is er een receptie waar je terecht kunt met al je vragen. Ook zullen zij de post voor je verwerken en indien nodig de telefoon voor je beantwoorden. Bovendien heeft iedere huurder 24/7 toegang tot zijn of haar kantoorruimte en maak je door het gehele gebouw gebruik van een razendsnelle internetverbinding. Dit kantoorpand is zeer geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een kantoorpand van hoge kwaliteit en een rustpust in de drukte van de Zuidas.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand is erg gunstig. Het gebouw staat zoals gezegd in het midden van 'The Financial Mile' van Amsterdam, de Amsterdam Zuidas. Het kantoorpand is direct gelegen aan station Zuid en de ringweg A10. Dit maakt dat het een zeer aantrekkelijke locatie is om kantoorruimte te huren. Reis je met de auto naar kantoor? Dan kun je deze gemakkelijk parkeren in de ondergelegen garage. Bovendien loop je vanuit je kantoor direct naar de verschillende winkels en horeca

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam Zuidas?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam Zuidas? Wees er dan snel bij en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte. Dit doen wij door middel van het beantwoorden van al je vragen en we plannen een rondleiding in.

1 beoordelingen Gustav Mahlerlaan

Wanneer je rust en comfort zoek, moet je op deze locatie zijn.

Door de kleuren en meubelen is er een relaxte sfeer gecreëerd.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!