Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Laarderhoogtweg 25

Voorzieningen
  • Internet
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Laarderhoogtweg 2 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Station Holendrecht 15 min. lopen (1,3 km)
  • Metrostation Bullewijk 9 min. lopen (0,8 km)
  • Park 7 min. lopen (0,5 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Laarderhoogtweg 25

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Laarderhoogtweg (Zuid-Oost)

Gelegen in de Bullewijk ligt dit compleet vernieuwde kantoorgebouw. Hier worden binnenkort diverse kantoorruimten en werkplekken aangeboden voor de verhuur. Een prachtig pand uit 1991 voorzien van energielabel B. Dit kantoorpand beschikt over een levendige begane grond waar een luxe koffieconcept gerealiseerd wordt! Wil je een kantoorruimte of werkplek huren in dit vernieuwde kantoorpand? Wees er dan snel bij.

Huurprijzen, kantoor Laarderhoogtweg, Amsterdam

In dit kantoorpand is een groot aantal kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Kantoorruimtes variëren in grootte, beginnend met kantoorruimtes die 2 werkplekken bevatten. Prijzen zijn gebaseerd op het aantal werkplekken. In dit kantoorgebouw huur je al jouw eigen werkplek voor slechts €350,- per maand. Niet gek, voor een toplocatie als deze in Amsterdam.

Laarderhoogtweg: een prachtige koffiecorner en bemande receptie

De service in dit kantoorpand is van erg hoog niveau. Op de begane grond wordt een prachtige koffiecorner gerealiseerd, hier kun jij 's ochtends terecht voor de lekkerste cappuccino's en latte macchiato's. Verder beschikt dit kantoorgebouw over een bemande receptie. De receptionisten bieden diverse ondersteunende services aan. Zij zullen iedere dag de post voor jou verwerken. Heb jij het daarnaast erg druk met je werk en ben je eventjes niet bereikbaar? Dan beantwoorden de receptionisten, indien gewenst, jouw telefoon. Ideaal toch? Bovendien zijn er 40 parkeerplaatsen aanwezig en kun je gebruik maken van diverse veragderruimten.

Locatie en bereikbaarheid, Laarderhoogtweg, Amsterdam

Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Holendrecht dat binnen 15 minuten lopend te bereiken is. Verder is het pand uitstekend te bereiken vanaf de A10. Met de auto ben je vanaf hier in 10 minuten op kantoor. In de nabije omgeving van het kantoorgebouw vind je diverse winkels en restaurants. De IKEA met haar welbekende IKEA Restaurant ligt slechts 200 meter verderop en de Albert Heijn is 1 kilometer verwijderd van het kantoorgebouw.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Laarderhoogtweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit geheel vernieuwde kantoorgebouw? Voor €350,- per maand kan een werkplek van jou zijn. Kom gauw een kijkje nemen door gratis een rondleiding in te plannen.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Laarderhoogtweg 25 in Amsterdam Zuid-Oost

(Flex)werkplekken
Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

N

Wat een ontzettend gaaf pand!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Laarderhoogtweg 25

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner