VERHUURD

Amsterdam Zuid-Oost, Karspeldreef 8

5 (3)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Zuid-Oost!

Kantoorruimte huren aan de Karspeldreef in Amsterdam (Zuid-Oost)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Karspeldreef in Amsterdam Zuid-Oost: een populaire kantoorlocatie in onze hoofdstad? Dan is dit kantoorpand helemaal wat voor jou. Je vindt hier dit fraaie kantoorpand, met luxe voorzieningen als een restaurant en vergaderruimte. In de omgeving zijn meerdere gerenommeerde bedrijven gevestigd, waardoor je hier huurt hier in een zakelijke omgeving!

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw huur je al kantoorkamer vanaf €415,- per maand. Dit zijn geen hoge huurprijzen voor deze gunstige en zakelijke locatie in Amsterdam Zuid-Oost. Ziet u het al zitten om uw onderneming hier te vestigen? Op dit moment zijn er nog 2 ruimten beschikbaar van 40 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijks bedrag van €750,- per maand. Je huurt hier een kantoor voor de lange termijn. Mocht je toch een flexibele huurtermijn prefereren, neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder.

Ontbijten, lunchen, vergaderen en loungen in dit kantoor

Een groot pluspunt van dit kantoorpand aan de Karspeldreef in Amsterdam is dat er een restaurant aanwezig is, waar je heerlijk kunt ontbijten of lunchen. Daarnaast zijn er kantoorruimten, waar je stevig kunt vergaderen of een presentatie kunt houden. Tussen het werken door heb je in de loungeruimte de vrijheid om even te ontspannen. En niet geheel onbelangrijk: er is parkeergelegenheid!

Locatie en bereikbaarheid

Het pand is zowel met het openbaarvervoer en auto goed bereikbaar. Het metrostation Bullewijk en het treinstation Bijlmer/Arena zijn op loop afstand. Ook met de auto is het uitstekend bereikbaar. Zo ben je al binnen een paar minuten via de snelwegen A2 (Utrecht-Amsterdam), A9 en A10 op je kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Karspeldreef in Amsterdam?

Is dit kantoorpand aan de Karspeldreef in Amsterdam Zuid Oost helemaal wat voor jou? Aarzel dan niet langer en kom dit pand met eigen ogen bekijken! Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder met overige vragen en plannen gratis (!) en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in.

3 beoordelingen Karspeldreef

Voor ons als jonge onderneming is het aantrekkelijk om gevestigd te zijn in Amsterdam Zuid-Oost.

Dit kantoor is betaalbaar voor ons en biedt de mogelijkheid om door te groeien binnen het pand!

Een modern kantoorconcept met een uitgebreid servicepakket!

Ik werd ontvangen door zeer vriendelijk personeel en ook de verhuurder denkt mee in de wensen en behoeften van de huurder. Een aanrader

Veel daglicht, dit is altijd een pluspunt!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!