Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Karspeldreef 8

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Airconditioning
 • Oplaadpunt auto
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Karspeldreef 8 in Amsterdam Zuid-Oost

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 5 personen
  Huurprijs: € 1.350 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 10 personen
  Huurprijs: € 2.180 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 376 m2
  Huurprijs: € 6.423 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Karspeldreef in Amsterdam (Zuid-Oost)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Karspeldreef in Amsterdam Zuid-Oost: een populaire kantoorlocatie in onze hoofdstad? Dan is dit kantoorpand helemaal wat voor jou. Je vindt hier dit fraaie kantoorpand, met luxe voorzieningen als een restaurant en vergaderruimte. In de omgeving zijn meerdere gerenommeerde bedrijven gevestigd, waardoor je hier huurt hier in een zakelijke omgeving!

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw huur je al kantoorkamer vanaf €415,- per maand. Dit zijn geen hoge huurprijzen voor deze gunstige en zakelijke locatie in Amsterdam Zuid-Oost. Ziet u het al zitten om uw onderneming hier te vestigen? Op dit moment zijn er nog 2 ruimten beschikbaar van 40 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijks bedrag van €750,- per maand. Je huurt hier een kantoor voor de lange termijn. Mocht je toch een flexibele huurtermijn prefereren, neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder.

Ontbijten, lunchen, vergaderen en loungen in dit kantoor

Een groot pluspunt van dit kantoorpand aan de Karspeldreef in Amsterdam is dat er een restaurant aanwezig is, waar je heerlijk kunt ontbijten of lunchen. Daarnaast zijn er kantoorruimten, waar je stevig kunt vergaderen of een presentatie kunt houden. Tussen het werken door heb je in de loungeruimte de vrijheid om even te ontspannen. En niet geheel onbelangrijk: er is parkeergelegenheid!

Locatie en bereikbaarheid

Het pand is zowel met het openbaarvervoer en auto goed bereikbaar. Het metrostation Bullewijk en het treinstation Bijlmer/Arena zijn op loop afstand. Ook met de auto is het uitstekend bereikbaar. Zo ben je al binnen een paar minuten via de snelwegen A2 (Utrecht-Amsterdam), A9 en A10 op je kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Karspeldreef in Amsterdam?

Is dit kantoorpand aan de Karspeldreef in Amsterdam Zuid Oost helemaal wat voor jou? Aarzel dan niet langer en kom dit pand met eigen ogen bekijken! Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder met overige vragen en plannen gratis (!) en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

O

Voor ons als jonge onderneming is het aantrekkelijk om gevestigd te zijn in Amsterdam Zuid-Oost.

Dit kantoor is betaalbaar voor ons en biedt de mogelijkheid om door te groeien binnen het pand!

A

Een modern kantoorconcept met een uitgebreid servicepakket!

Ik werd ontvangen door zeer vriendelijk personeel en ook de verhuurder denkt mee in de wensen en behoeften van de huurder. Een aanrader

M

Veel daglicht, dit is altijd een pluspunt!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Karspeldreef 8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen