Super deal

Amsterdam Zuid-Oost, De Entree 99-197

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 150 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 1.500 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 13.000 p.m.

Kantoorruimte huren aan De Entree in Amsterdam (Zuid-Oost)

Op een strategische en goed bereikbare locatie in Amsterdam Zuid-Oost staat dit prachtige kantoorgebouw aan De Entree. Het kantoorpand is gebouwd in 2001 en heeft een totale gebruikersoppervlakte van maar liefst 24.570 m2. Het gehuurde is volledig gerenoveerd. Bij deze renovatie is veel aandacht besteed aan de duurzaamheid en het voldoet aan alle behoeften van de moderne kantoorgebruikers.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn zowel kantoorruimten als (flex)werkplekken te huur. Voor een vanafprijs van €150,- huur jij al een flexwerkplek bij dit kantoorconcept. Je krijgt dan toegang tot meerdere locaties door heel Nederland. Een kantoorkamer huur je al voor circa €500,- per werkplek per maand. Voor meer informatie over de precieze beschikbaarheid en huurprijzen kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Een restaurant en receptie met ondersteunende diensten

Wanneer je besluit in dit kantoorpand aan de Entree in Amsterdam Zuid-Oost een kantoorruimte te huren, dan maak je direct gebruik van vele services en voorzieningen. Zo is er de mogelijkheid om iedere dag te lunchen in het aanwezige restaurant. Daarnaast is er een bemande receptie aanwezig. Jouw gasten zullen dus altijd vriendelijk ontvangen worden. Hier kunnen ze jouw ook ondersteunen met diverse werkzaamheden als de postverwerking en de telefoon-beantwoording.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand gelegen in de buurt Amstel III/Bullewijk kent een uitstekende bereikbaarheid. Het treinstation Amsterdam ArenA ligt op een afstand van slechts 700 meter. Daarnaast zijn de snelwegen A2, A9 en A10 binnen enkele minuten te bereiken. Een prima locatie dus, ook voor het ontvangen van zakenpartners.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan De Entree in Amsterdam Zuid-Oost?

Zie jij het zitten om een werkplek of kantoorruimte te huren in dit prachtige kantoorpand in aan de Entree in Amsterdam Zuid-Oost? Aarzel dan niet langer en plan een rondleiding in bij één van onze vastgoedconsultants. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. SKEPP helpt jou in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Entree.

2 beoordelingen De Entree

prachtig opvallend kantoorgebouw in Amsterdam!! Mooie kantoren om te huren.

Mooi opvallend gebouw, onderscheidend van alle andere kantoorgebouwen. zeker een goede optie voor mijn ondernemign.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!