Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Arena boulevard 65-71

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Arena boulevard 65-71 in Amsterdam Zuid-Oost

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 10 m2
  Huurprijs: € 547 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 12 m2
  Huurprijs: € 896 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 272 m2
  Huurprijs: € 17.950 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan Amsterdam Boulevard in Amsterdam (Zuid-Oost)

Wil jij graag een kantoorruimte huren op een unieke locatie aan de Amsterdam Boulevard in Amsterdam Zuid-Oost? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw uit 2000 wat bij de Johan Cruiff Arena in zit. Hier voetbalt de club Ajax en vaak wordt deze Arena ook gebruikt voor grote concerten van bijvoorbeeld een artiest als Ed Sheeran. Het kantoorpand heeft een representatieve en moderne uitstraling waar zowel kantoorruimten als werkplekken beschikbaar zijn voor de verhuur.

Huurprijzen

In het kantoorgebouw zijn nog verschillende kantoorkamers beschikbaar. Deze kantoorunits worden turn-key opgeleverd, dat houdt in dat je een gemeubileerde kantoorruimte huurt waar niks meer aan gedaan hoeft te worden. Handig wanneer je direct aan de slag wilt of je niet bezig wilt houden met het inrichten van je kantoor. Het huren van een kantoorruimte kan vanaf een maandelijks van €570. Benieuwd naar alle mogelijkheden en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in!

Vergaderruimten, luxe pantry en sociale ruimten

Het huren van een kantoorruimte of werkplek aan de Amsterdam Boulevard in Amsterdam Zuid-Oost brengt vele voordelen met zich mee. Waaronder het gebruik maken van de vergaderruimten! Er zijn meerdere plekken in het gebouw waar je de mogelijkheid hebt om met klanten te spreken of een presentatie kunt geven voor je collega’s. Daarnaast is er een luxe pantry aanwezig in het kantoorgebouw waar je dagelijks heerlijke koffie kunt zetten. Wil je even in een open ruimte werken of klanten ontbuiten buiten je kantoorruimte om? Maak gebruik van de sociale ruimten, die geschikt zijn voor zowel formele als informele gesprekken.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een uitstekende locatie, je bereikt je werkplek makkelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer. De op- en afritten van de A9, A2 en A10 liggen op een korte rijafstand van gemiddeld 5 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er is een bushalte/treinstation op een loopafstand van slechts 6 minuten. In de nabije omgeving zijn er veel winkels te vinden en gezellige tentjes waar je tijdens of na werktijd gezellig wat kunt drinken met collega’s.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Amsterdam Boulevard in Amsterdam Zuid-Oost? 

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Amsterdam Boulevard in Amsterdam Zuid-Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Amsterdam Boulevard. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Op deze locatie vind je strakke en zakelijke kantoren.

Toch blijft het kantoorgebouw erg toegankelijk en ontvang je op deze locatie makkelijk klanten.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Arena boulevard 65-71

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen