Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Burgemeester Stramanweg 102

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Burgemeester Stramanweg 102 in Amsterdam Zuid-Oost

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 332 m2
  Huurprijs: € 6.889 € 6.200 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur in een kantoor met een bruisend sociaal hart, de plek om te (net)werken in Dordrecht!

Gebruik maken van vergaderruimten en een koffiecorner, naast het gemak van een eigen kantoorruimte in Dordrecht? Dat is de luxe die u ervaart in dit kantoorpand aan de Raadtsingel, in de oudste stad van Nederland. Het sociaal hart is de plek waar u kunt werken én netwerken in het kantoor, dat op slechts enkele minuten lopen van NS-station Dordrecht ligt. Kortom, dé kantoorlocatie van Dordrecht!

Flexwerkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat huren

Bent u starter, eigenaar van een middelgrote onderneming of leidt u een multinational? Voor iedere onderneming is een geschikte ruimte te vinden in dit kantoorgebouw. Flexwerken doet u in het de bruisende omgeving van het sociaal hart. Kantoorkamers huurt u vanaf 15 m2 tot 100 m2. Behoefte aan een grotere ruimte? Huur dan een kantoorruimte op maat tot 620 m2. U heeft hier de mogelijkheid om de kantoorruimte gemeubileerd op te laten leveren. Prettig toch?

Huurprijzen vanaf slechts €99,- (!) per maand in Dordrecht

Voor slechts €99,- per maand wordt u member bij dit kantoorconcept. Daarmee maakt u gebruik van de werkplekken in het sociaal hart, ook op de andere locaties van dit concept in Nederland. Bovendien krijgt u dan aantrekkelijke kortingen, zoals korting op een vergaderruimte. Daarnaast maakt u onbeperkt gebruik van de aanwezige WiFi. Een kantoorruimte op maat huurt u voor €145,- per m2 per jaar. Een flexibele huurtermijn van 1 jaar is normaal gesproken financieel het aantrekkelijkst.

Vergaderruimte, catering en receptie aanwezig in dit kantoor

Belangrijke faciliteiten waar u gebruik van kunt maken zijn de vergaderruimten en het sociaal hart. Bovendien heeft u 24/7 toegang tot uw kantoor, zijn er cateringmogelijkheden en zijn er receptionisten aanwezig. Parkeren kan op de openbare parkeerplaatsen op straat of op het parkeerterrein Weeskinderendijk, dat op loopafstand ligt, met 570 gratis parkeerplaatsen. 

Plan een gratis rondleiding door dit kantoor bij SKEPP!

Overtuigd van de mogelijkheden in dit kantoorgebouw? Of heeft u nog een lichte twijfel? Hoe dan ook, plan een rondleiding bij SKEPP. Dit is gratis en zo krijgt u een goed beeld van uw nieuwe kantoorruimte en de faciliteiten in dit kantoor. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Gaaf kantoor dichtbij het station in Dordrecht.

Met het OV ben je zo in Rotterdam, waar veel van mijn klanten wonen. De uitstraling is modern en sfeervol, met alle voorzieningen die ik nodig heb.

G

Met meerdere vestigingen door Nederland is ons personeel veel onderweg.

Bij dit kantoorconcept kunnen ze met de Membership pas in alle vestigingen werken, wat het werken voor ons personeel onderweg een stuk aangenamer maakt. Een goed concept!

K

Erg vriendelijk personeel en goede service.

Er is alleen beperkte parkeerplek voor de deur. Vaak moet je de auto wel een stukje verderop parkeren. Dat is het enige minpuntje.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Burgemeester Stramanweg 102

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen