Amsterdam Sloterdijk, Teleportboulevard 110

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Teleportboulevard (Sloterdijk)

Ben je op zoek naar relatief goedkope kantoorruimte op een gunstige locatie in Amsterdam? In dit kantoorpand dat gebouwd is in 2005 worden diverse kantoorruimtes voor de verhuur aangeboden. Diverse mensen huren al een kantoorruimte in dit pand, denk hierbij aan belastingconsulenten, beleggingsadviseurs en advocaten. Wie weet word jij binnenkort hun medehuurder.

Huurprijzen, Teleportboulevard, Amsterdam

In dit pand aan de Teleportboulevard in Amsterdam huur je een eigen kantoorruimte tegen aantrekkelijke huurprijzen. Financieel kun je het beste voor een langere termijn huren. Echter, flexibele huurcontracten zijn zeker bespreekbaar. De bezettingsgraad ligt normaal gesproken erg hoog in dit kantoorpand. Meer informatie over de actuele beschikbaarheid? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Teleportboulevard: secretariële ondersteuning

De service binnen dit kantoorpand is van een erg hoog niveau. Denk hierbij aan secretariële ondersteuning, zoals post-, fax- en telefoondiensten. Daarnaast is er een restaurant aanwezig waar jij iedere dag heerlijk kunt lunchen. Verder is er airconditioning aanwezig in de te huren kantoorruimtes, wel zo prettig voor de warme zomermaanden.

Locatie en bereikbaarheid, Teleportboulevard, Amsterdam

Vanaf de A10 ben je met de auto in slechts 5 minuten op kantoor. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Sloterdijk. Dit station ligt op een loopafstand van 4 minuten. Dit kantoorgebouw ligt op een prettige locatie met diverse horecagelegenheden in de nabije omgeving. De Albert Heijn Orlyplein ligt 200 meter verderop, erg handig om na je werkdag nog even boodschappen te doen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Teleportboulevard?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimtes huren aan de Teleportboulevard? Aarzel dan niet langer en plan vandaag nog een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

2 beoordelingen Teleportboulevard

Mooi kantoor!

Ben voor mijn ICT bedrijf op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk.

Dit kantoorpand vraagt redelijke prijzen en is voorzien van de belangrijkste diensten. Het merendeel van mijn werknemers komt met de auto. Dit pand ligt vlakbij de A10 en beschikt over genoeg parkeerruimte. Dit zou een prima optie zijn!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!