Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Poortland 66

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Telefoon beantwoording
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Poortland 66 in Amsterdam Sloterdijk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Sloterdijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Poortland in Amsterdam (Sloterdijk)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden voor je organisatie? Dan raden we je het zeker aan om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw aan de Poortland. Je hebt hier de mogelijkheid om betaalbare kantoorruimten te huren. Naast kantoorkamers zijn er ook nog flexibele werkplekken en opslag ruimten te huur. Een plek met veel mogelijkheden en een comfortabele werksfeer. Benieuwd of deze locatie aansluit bij jouw wensen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er één kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De kantoorunit heeft een totale oppervlakte van 80 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van slechts €1000,-. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende services en faciliteiten. Een ander groot voordeel is de flexibiliteit, je heb hier een flexibele huurtermijn van maar 3 maanden. De ruimte is goed in te delen en beschikt over een eigen grote keuken. 

24/7 toegankelijk en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Poortland in Amsterdam Sloterdijk, mag je naast je kantoorruimte ook gebruik maken van de aanwezige voorzieningen. Zo kun je op deze locatie zelf bepalen wanneer je jouw werkdag start en eindigt, het kantoorpand is namelijk 24/7 toegankelijk. Tijdens de reguliere werktijden is er zelfs een receptioniste aanwezig! Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Je kunt gratis de auto voor het kantoorgebouw parkeren, makkelijk en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het makkelijk om je kantoorruimte te bereiken. Je huurt hier een kantoorruimte of werkplek aan verschillende op- en afritten van de rijkswegen A5 en A10. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loop termijn bereik je de dichtstbijzijnde bushalte, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met Amsterdam Centraal Station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Poortland in Amsterdam Sloterdijk?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Poortland in Amsterdam Sloterdijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij straks jouw droomkantoorruimte aan de Poortland in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Goede bereikbare locatie aan de rand van Amsterdam.

erg cool ingericht

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Poortland 66

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen