Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Naritaweg 108

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Naritaweg 2 min. lopen (0,1 km)
 • Treinstation Amsterdam Sloterdijk 14 min. lopen (1,1 km)
 • Sportschool 3 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Naritaweg 108 in Amsterdam Sloterdijk

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 300 m2
  Huurprijs: € 3.750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 930 m2
  Huurprijs: € 13.562 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Naritaweg in Amsterdam (Sloterdijk)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Naritaweg in Amsterdam Sloterdijk, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw. Je huurt hier een kantoorruimte in een kantoorgebouw wat van alle gemakken is voorzien. Het is niet alleen comfortabel om in dit kantoorpand een kantoorruimte te huren, ook de locatie is perfect. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 60 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €875,-. Ook zijn er grotere kantoorunits die net boven dit metrage zitten zoals 69 m2 en 80 m2. Ben je toch wel op zoek naar wat meer ruimte? Neem dan een kijkje in de (op dit moment) grootste beschikbare kantoorruimte van 280 m2, te huur voor €4083,- per maand. Wil je meerdere kantoorruimten huren of weten welke huurvoorwaarden hier aan verbonden zijn? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Een pantry en vergaderruimten

Het huren van een kantoorruimte aan de Naritaweg in Amsterdam Sloterdijk biedt vele voordelen. Niet alleen in jouw kantoorruimte zit je comfortabel, het gehele kantoorgebouw is voorzien van de juiste services en faciliteiten. Waaronder de pantry op de begane grond. Deze is voorzien van koelkasten, een vaatwasser, kastruimte en een spoelbak. De ideale plek om een verse lunch voor te bereiden. Daarnaast zijn er ook meerdere vergaderruimten aanwezig, deze zijn per dagdeel te huur. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals hierboven aangegeven is het kantoorpand op een gunstige locatie gelegen, namelijk op het kantorenpark Amsterdam Teleport. Hier zijn onder andere grote bedrijven gevestigd zoals Deloitte, De Telegraaf en de Belastingdienst. Op het kantoorgebouw te bereiken ben je vanaf de dichtstbijzijnde op- en afritten slechts enkele minuten onderweg en de dichtstbijzijnde bushalte is vanaf jouw werkplek maar 2 minuten lopen. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Naritaweg in Amsterdam Sloterdijk?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Naritatweg in Amsterdam Sloterdijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Naritaweg in Amsterdam Sloterdijk. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Naritaweg 108

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen