Super deal

Amsterdam Sloterdijk, Kingsfordweg 151

5 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 479 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 11.159 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Kingsfordweg (Sloterdijk)

Kantoorruimte huren op een opvallende locatie in Amsterdam in de buurt Bedrijventerrein Sloterdijk? Dat kan! In dit pand dat gebouwd is in 2001 zijn diverse kantoorruimtes voor de verhuur beschikbaar. Op dit moment huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit pand, denk hierbij aan technisch ontwerpbureaus, softwareproducenten en uitzendbureaus.

Huurprijzen, kantoor Kingsfordweg, Amsterdam

In dit kantoorpand is de varriatie aan kantoorkamers en ruimten ruim. De verschillende afmetingen van de kantoorkamers zijn 10 m2, 14 m2, 15 m2, 19 m2 en 32 m2. Voor een kantoorkamer van 10 m2 betaal je maar €479,- per maand. Ook kun je grote kantoorruimten huren op de 2e en 6e verdieping. Deze oppervlakten zijn rond de 200 m2 voor €12.932,-, dit is inclusief een dakterras!

Kingsfordweg: receptie en gratis WiFi

In dit kantoorpand is een bemande receptie aanwezig die zal zorgen voor een vriendelijk ontvangst van jouw gasten. Tevens verzorgen zij diensten als telefoonbeantwoording en postverwerking. Verder is er in het gehele pand een WiFi-verbinding aanwezig. Een snelle lunch nodig? Dat kan gemakkelijk door een broodje te halen bij de aanwezige broodjesservice.

Locatie en bereikbaarheid, Kingsfordweg, Amsterdam

Dit pand aan de Kingsfordweg in Amsterdam is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Station Amsterdam Sloterdijk ligt op slechts 600 meter afstand. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A10 in 5 minuten op kantoor. Het kantoorpand bevindt zich in een gezellige buurt met vele restaurants en barretjes in de directe omgeving. Ga bijvoorbeeld eens heerlijk dineren bij Restaurant D.R.E.A.M., echt een aanrader!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kingsfordweg?

Zie jij het al zitten om jouw eigen kantoorruimte te huren aan de Kingsfordweg in Amsterdam? Bekijk de beschikbare kantoorruimten eens door gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in te plannen.

4 beoordelingen Kingsfordweg

Prima kantoor voor een goede prijs

Wij zijn aan het kijken naar een andere kantoorruimte.

Deze nemen wij ook in overweging. Erg fijn dat er de mogelijkheid is om door te groeien binnen dit pand.

Vorige week ben ik wezen kijken in dit pand.

Voldoende parkeerruimte, vriendelijk ontvangst en goede lunch!

Helemaal tevreden.

pluspunt; broodjesservice.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!