Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Transformatorweg 38

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Transformatorweg 38 in Amsterdam Sloterdijk

Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Transformatorweg in Amsterdam (Sloterdijk)

Wil jij graag op een prachtige locatie een kantoorruimte huren aan de Transformatorweg in Amsterdam Sloterdijk? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand met 5 bouwlagen, het pand bestaat uit ongeveer 10.000 m2. Nieuwsgierig wat er allemaal beschikbaar is? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip.

Huurprijzen

Op dit moment is er nog in totaal 3315 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Op de vierde verdieping is dit in totaal 1818 m2 en op de vijfde verdieping 1497 m2, beide verdiepingen zijn makkelijk te bereiken met de lift. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 200 m2, hier betaal je een maandelijks bedrag van €3333,- voor. Dit bedrag is exclusief servicekosten, deze bedragen €57,50 per m2. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een royale entree, vergaderruimten en een parkeergarage

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Transformatorweg in Amsterdam Sloterdijk, tref je bij binnenkomst een royale centrale entree. Het is altijd fijn om hier zelf warm binnen te komen, maar ook zeker een goede locatie om klanten te ontvangen. Wil je vervolgens buiten je kantoorkamer vergaderen met de klant die op bezoek komt? Dat kan, maak gebruik van de aanwezige vergaderruimten! Daarnaast is er onder het kantoorgebouw een grote parkeergarage aanwezig, een parkeerplek is te huur voor €162,- per maand.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een zeer centrale ligging, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. Via het knooppunt van de A5 en A10 reis je al makkelijk naar de Transformatorweg. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van slechts 5 minuten ligt het treinstation Amsterdam Bijlmer.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Transformatorweg in Amsterdam Sloterdijk?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het kantoorgebouw aan de Transformatorweg in Amsterdam Sloterdijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Transformatorweg in Amsterdam.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Transformatorweg 38

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner