Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Transformatorweg 38

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Transformatorweg 38 in Amsterdam Sloterdijk

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 6 personen
  Huurprijs: € 1.645 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 12 personen
  Huurprijs: € 3.345 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 16 personen
  Huurprijs: € 4.410 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 24 personen
  Huurprijs: € 7.880 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 30 personen
  Huurprijs: € 8.880 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 41 personen
  Huurprijs: € 12.715 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 30 personen
  Huurprijs: € 9.405 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Transformatorweg in Amsterdam (Sloterdijk)

Wil jij graag op een prachtige locatie een kantoorruimte huren aan de Transformatorweg in Amsterdam Sloterdijk? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand met 5 bouwlagen, het pand bestaat uit ongeveer 10.000 m2. Nieuwsgierig wat er allemaal beschikbaar is? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip.

Huurprijzen

Op dit moment is er nog in totaal 3315 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Op de vierde verdieping is dit in totaal 1818 m2 en op de vijfde verdieping 1497 m2, beide verdiepingen zijn makkelijk te bereiken met de lift.  Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 200 m2, hier betaal je een maandelijks bedrag van €3333,- voor. Dit bedrag is exclusief servicekosten, deze bedragen €57,50 per m2. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. 

Een royale entree, vergaderruimten en een parkeergarage

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Transformatorweg in Amsterdam Sloterdijk, tref je bij binnenkomst een royale centrale entree. Het is altijd fijn om hier zelf warm binnen te komen, maar ook zeker een goede locatie om  klanten te ontvangen. Wil je vervolgens buiten je kantoorkamer vergaderen met de klant die op bezoek komt? Dat kan, maak gebruik van de aanwezige vergaderruimten! Daarnaast is er onder het kantoorgebouw een grote parkeergarage aanwezig, een parkeerplek is te huur voor €162,- per maand.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een zeer centrale ligging, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. Via het knooppunt van de A5 en A10 reis je al makkelijk naar de Transformatorweg. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van slechts 5 minuten ligt het treinstation Amsterdam Bijlmer. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Transformatorweg in Amsterdam Sloterdijk?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het kantoorgebouw aan de Transformatorweg in Amsterdam Sloterdijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Transformatorweg in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Gunstige locatie en het kantoorpand is enorm prachtig van de buitenkant.

Gelukkig is de binnenkant ook even mooi. Mooie open ruimtes die strak ingericht zijn. Echt top!

D

Goed bereikbaar.

Het fijne aan dit pand is dat er zoveel keuzes zijn, tijdens de bezichtiging heb ik wel 10 kantoorruimtes bekeken. Er zaten veel interessante ruimtes tussen en SKEPP heeft mij goed geholpen om uiteindelijk voor de beste optie te kiezen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Transformatorweg 38

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen