Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Elektronstraat 15

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Elektronstraat 15 in Amsterdam Sloterdijk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Sloterdijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Elektronstraat in Amsterdam (Sloterdijk)

Dit kantoorpand, gelegen aan de Elektronstraat in Amsterdam Sloterdijk, is een populaire werklocatie voor kantoorruimte. Het betreft een kantoorgebouw uit het jaar 1980 met een totale gebruikersoppervlakte van 2717 m2. Het kantoorpand ligt in een gezellige omgeving met vele leuke horecagelegenheden als Café Pistou nabij. Diverse bedrijven, waaronder eventcateraars en leasemaatschappijen, huren al een kantoorruimte in dit moderne kantoorgebouw. 

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan de Elektronstraat in Amsterdam huur je tegen een relatief lage huurprijs. Momenteel is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar. Het betreft een kantoorruimte van 40 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €513,-. De servicekosten bedragen €36,- per maand. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden, wij helpen je graag!

24/7 toegang en een pantry

Wanneer je besluit kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw aan de Elektronstraat in Amsterdam Sloterdijk, dan maak je direct gebruik van alle standaard voorzieningen. Zo is het kantoorpand voorzien van een nette pantry en heb jij als huurder 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte, erg handig wanneer je buiten kantoortijden om de laatste werkzaamheden wilt afronden. Bovendien zitten de kosten voor schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen. Alles om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. 

Locatie en bereikbaarheid

Of je nou met het openbaar vervoer naar je werk reist of met eigen vervoer, de bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend! Treinstation Amsterdam Sloterdijk ligt op een afstand van slechts 1,5 kilometer. Vind je dit toch net iets te ver lopen? Pak dan de bus richting Amsterdam Contactweg. Vanaf hier is het slechts 4 minuten lopen naar kantoor. Reis je toch liever met je eigen auto? Ook geen probleem! Vanaf zowel de A10 als de A5 en de A8 is het kantoorpand binnen 10 minuten bereikbaar. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Elektronstraat in Amsterdam Sloterdijk?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Elektronstraat in Amsterdam Sloterdijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in de zoektocht en plannen een rondleiding in. Door middel van een rondleiding kun jij goed zien of het kantoorgebouw bij je past of niet. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Elektronstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Een zakelijk pand met parkeerplekken voor de deur, ideaal!

F

Goed bereikbaar.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Elektronstraat 15

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen