Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Contactweg 131

Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Contactweg 131 in Amsterdam Sloterdijk

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Sloterdijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Contactweg 131 in Amsterdam Sloterdijk

Op zoek naar een ruime kantoorunit in Amsterdam? Ontdek deze aantrekkelijke kantoorruimte van circa 240 m² op de eerste verdieping aan de Contactweg 131, gelegen binnen de Ringweg A10 in het dynamische gebied van Sloterdijk.

Huurmogelijkheden

De kantoorunit van circa 240 m², inclusief deel van de algemene ruimte, biedt ruimte en comfort. Met mogelijkheden voor deelverhuur, is de ruimte flexibel in te delen naar jouw zakelijke behoeften. De huurprijs is € 170,- per m² per jaar, exclusief BTW en inclusief servicekosten, plus € 750,- per parkeerplaats per jaar.

Voorzieningen en faciliteiten

Aan de Contactweg 131 in Amsterdam is de kantoorruimte voorzien van twee sanitaire groepen, twee pantry’s, airconditioning, LED-verlichting, scheidingswanden, mechanische ventilatie en een combinatie van vloerbedekking en laminaat. Deze faciliteiten zorgen voor een comfortabele en efficiënte werkomgeving.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoor aan de Contactweg 131 ligt ideaal binnen de Ringweg A10 van Amsterdam, waardoor het met de auto uitstekend bereikbaar is. Ook openbaar vervoer is geen probleem; het pand ligt nabij metrostation Isolatorweg. De omgeving Sloterdijk is bekend om zijn bedrijvigheid en goede voorzieningen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Contactweg in Amsterdam?

Zie jij jouw bedrijf al groeien in deze inspirerende omgeving aan de Contactweg 131 in Amsterdam? Neem contact op voor een bezichtiging of meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor jouw onderneming op deze uitstekend gelegen locatie.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Contactweg 131

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen