Super deal

Amsterdam Riekerpolder, Thomas R. Malthusstraat 1-3

5 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 150 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 500 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Thomas R. Malthusstraat in Amsterdam (Riekerpolder)

Kantoorruimte huren in een kantoorgebouw met een luxe en professionele uitstraling aan de Thomas R. Malthusstraat in Amsterdam? Dat kan in dit kantoorpand, gelegen in de buurt Sloten- en Riekerpolder. Het betreft een kantoorpand uit het jaar 2002 met een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 46.950 m2. Het is gelegen op een locatie, welke geen onbekende uitvalsbasis is voor vele succesvolle bedrijven. Onder meer bedrijven uit de financiële en dienstverlenende sector.

Huurprijzen

In dit kantoorpand huur je (flex)werkplekken en kantoorruimten. Een flexwerkplek is al te huur vanaf €150,- per maand. Toch liever een afgesloten kantoorruimte? Deze zijn te huur vanaf €500,- per maand. Je huurt dan een kantoorruimte met 1 werkplek. Kantoorruimten van grotere metrages zijn uiteraard ook te huur in dit kantoorgebouw. Voor meer informatie over de beschikbare kantoorruimten en huurprijzen kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Een restaurant, café, 24/7 toegang en receptie

De voorzieningen en services in dit kantoorgebouw zijn werkelijk fantastisch! Alles is aanwezig om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een bemande receptie aanwezig waar ze ondersteunende services bieden als postverwerking en telefoon beantwoording. Daarnaast beschikt het kantoorgebouw over een bedrijfsrestaurant en een eigen café. Dit is een fantastische plek voor zakelijke ontmoetingen en het onderhouden van sociale contacten. Bovendien heb jij altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Zo zit je niet gebonden aan openingstijden en kun jij naar eigen wens je werkdag inrichten.

Locatie en bereikbaarheid

Ook de bereikbaarheid van het kantoorgebouw is uitstekend. Amsterdam Centraal Station is in de buurt, Schiphol is zeer dichtbij en ook de uitvalswegen A4 en A10 zijn in een mum van tijd te bereiken. Naast de zakelijke voordelen die deze locatie biedt, is er ook veel gezelligheid te vinden in de buurt. Zo zijn er diverse musea, hotels en bijvoorbeeld ook een zeilschool en golfbaan in de buurt.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Thomas R. Malthusstraat in Amsterdam Riekerpolder?

Wil jij deze locatie aan de Thomas R. Malthusstraat in Amsterdam Riekerpolder met eigen ogen bekijken? Neem dan contact met één van onze vastgoedconsultants op. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Thomas R. Malthusstraat.

4 beoordelingen Thomas R. Malthusstraat

Leuk ingericht kantoorpand, prima meubilair om de hele dag fijn op kantoor te kunnen zitten.

Voorzien van alle nodige faciliteiten op je werkdag goed door te komen, zekre de moeite waard om hier een kijkje te nemen.

Voldoende kantoren beschikbaar om te kunnen doorgroeien, handig voor startende en groeiende ondernemingen.

Modern kantoorpand en ruimte genoeg

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!