VERHUURD

Amsterdam Noord, Distelweg 78-80

4 (2)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Noord!

Kantoorruimte huren aan de Distelweg in Amsterdam (Noord)

Dit kantoorpand aan de Distelweg in Amsterdam Noord dateert uit 1953. Het pand kent een totaal perceeloppervlakte van 5400 m2. Hiervan is op dit moment nog 900 m2 beschikbaar voor de verhuur. Het kantoorgebouw is gelegen in de buurt Buiksloterham waar diverse restaurants, waaronder Johns Bistro, zich ook hebben gevestigd. De ligging is perfect, het is namelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk te bereiken.

Huurprijzen

De huurprijs van kantoorruimte in dit pand aan de Distelweg in Amsterdam bedraagt slechts €90,- per m2 per jaar. Momenteel is er slechts 1 grote ruimte beschikbaar van 850 m2. Normaal gesproken huur je voor een langer termijn. Echter, in overleg is het ook mogelijk om voor de korte termijn kantoorruimte te huren.

Opslagruimte voorhanden

Wanneer je besluit kantoorruimte te huren in dit pand aan de Distelweg in Amsterdam Noord kun je tevens extra opslagruimte huren. Ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan extra opslagmogelijkheden, voorraadbeheer of misschien wel een werkplaats. Benieuwd naar alle andere voorzieningen? Plan een rondleiding en bekijk het kantoorgebouw met eigen ogen.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand beschikt over een prima bereikbaarheid per auto. Binnen enkele minuten bereik je de ringweg A10. Wat dit pand extra bijzonder maakt is dat het ook per boot te bereiken is. Op loopafstand vind je de haven waar je per veerpont naar je kantoorruimte kunt varen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Distelweg in Amsterdam Noord?

Wil jij graag een kantoorruimte huren op deze unieke locatie in Amsterdam, namelijk aan de distelweg in Amsterdam Noord? Aarzel dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, zo kun jij het kantoorpand met eigen ogen bekijken en beleven. Dit kan gratis en geheel vrijblijvend! Wij helpen jou aan een kantoorruimte aan de Distelweg.

2 beoordelingen Distelweg

Erg goede huurprijs voor Amsterdamse begrippen!

Jammer dat je hier pas kan huren vanaf grotere metrages. Zeker voor in de toekomst een goede optie voor mijn bedrijf!

Toff pand

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!