Amsterdam Noord, Asterweg 19

1031HL Amsterdam Noord

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Asterweg (Noord)

In de buurt Buiksloterdam staat dit eigentijdse kantoorgebouw dat gebouwd is in het jaar 2006. Een vrij nieuw pand met energieklasse A. Het kantoorpand staat in een omgeving waar ook diverse horecagelegenheden gevestigd zijn. Als je kantoorruimte gaat huren in dit gebouw, meng jij je tussen diverse adviesbureaus, softwareontwikkelaars en marktonderzoekers.  

Huurprijzen

Kantoorruimtes van diverse metrages zijn te huur in dit kantoorpand. Je huurt hier een eigen kantoorruimte tegen aantrekkelijke huurprijzen en flexibele huurvoorwaarden. Echter, een minimaal huurtermijn van 1 jaar is financieel het meest aantrekkelijk. Aan de hand van jouw wensen, gaan wij op zoek naar een geschikte ruimte. 

Diverse vergaderruimtes en een eigen parkeerplek 

Het serviceniveau in dit kantoorpand ligt erg hoog. Als je besluit een kantoorruimte te huren in dit gebouw, maak je direct gebruik van de aanwezige voorzieningen. Zo is er een telefoonservice voor als jij zelf even geen tijd hebt om de telefoon te beantwoorden. Ideaal toch? Ook zijn er verschillende vergaderruimtes aanwezig waar jij als huurder gebruik van kunt maken en kun jij op het aanwezige parkeerterrein gratis je auto parkeren! Bovendien is het in dit kantoorpand mogelijk om lunch te laten verzorgen. Op deze manier wordt echt alle zorg uit handen genomen! 

Locatie en bereikbaarheid

Amsterdam Centraal Station is het dichtstbijzijnde NS-station van dit gebouw. Slechts 20 minuten lopen en jij pakt vanaf hier de trein naar diverse bestemmingen. Daarnaast is de ringweg A10 slechts enkele kilometers verwijderd van dit moderne kantoorgebouw. Over de bereikbaarheid van het pand hoef jij je dus geen zorgen te maken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Asterweg? 

Denk jij dat jij je ideale kantoorruimte hebt gevonden aan de Asterweg in Amsterdam? Kom dan eens langs om een kijkje te nemen. Dit kan erg gemakkelijk door een rondleiding in te plannen bij ons. Deze rondleiding is gratis en geheel vrijblijvend. 

Goedkope kantoorruimte huren in Amsterdam-Noord! Asterweg 19 Amsterdam Noord Toplocatie!

Zo bespaar je op huurkosten van kantoorruimte

3D Viewer Asterweg

Klik om te activeren

1 beoordelingen Asterweg

Een pand wat je makkelijk kunt bereiken met een parkeerplaats naast de deur.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!