Super deal

Amsterdam Noord, Asterweg 19

1031HL Amsterdam Noord

5 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Asterweg (Noord)

Het geschikte kantoorpand vind je aan de Asterweg in Amsterdam Noord. In de buurt Buiksloterdam staat dit eigentijdse kantoorgebouw dat gebouwd is in het jaar 2006. Een vrij nieuw pand met energieklasse A. Het kantoorpand staat in een omgeving waar ook diverse horecagelegenheden gevestigd zijn. Als je kantoorruimte gaat huren in dit gebouw, meng jij je tussen diverse adviesbureaus, softwareontwikkelaars en marktonderzoekers.

Huurprijzen

Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte? Neem een kijkje in de kantoorkamer van 64 m2. Deze kantoorunit is te huur voor een maandelijks bedrag van €975,-. Ben je liever op zoek naar een flexibele werkplek? Op dit moment zijn er nog 3 beschikbaar voor €275,- in de maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Diverse vergaderruimtes en een eigen parkeerplek

Het serviceniveau in dit kantoorpand aan de Asterweg in Amsterdam Noord ligt erg hoog. Als je besluit een kantoorruimte te huren in dit gebouw, maak je direct gebruik van de aanwezige voorzieningen. Zo is er een telefoonservice voor als jij zelf even geen tijd hebt om de telefoon te beantwoorden. Ideaal toch? Ook zijn er verschillende vergaderruimtes aanwezig waar jij als huurder gebruik van kunt maken en kun jij op het aanwezige parkeerterrein gratis je auto parkeren! Bovendien is het in dit kantoorpand mogelijk om lunch te laten verzorgen. Op deze manier wordt echt alle zorg uit handen genomen!

Locatie en bereikbaarheid

Amsterdam Centraal Station is het dichtstbijzijnde NS-station van dit gebouw. Slechts 20 minuten lopen en jij pakt vanaf hier de trein naar diverse bestemmingen. Daarnaast is de ringweg A10 slechts enkele kilometers verwijderd van dit moderne kantoorgebouw. Over de bereikbaarheid van het pand hoef jij je dus geen zorgen te maken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Asterweg in Amsterdam Noord?

Denk jij dat jij je ideale kantoorruimte hebt gevonden aan de Asterweg in Amsterdam Noord? Kom dan eens langs om een kijkje te nemen. Neem contact op met onze vastgoedconsultants, wij helpen helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Asterweg.

Goedkope kantoorruimte huren in Amsterdam-Noord! Asterweg 19 Amsterdam Noord Toplocatie!

3D Viewer Asterweg

Klik om te activeren

4 beoordelingen Asterweg

Een pand wat je makkelijk kunt bereiken met een parkeerplaats naast de deur.

Alles is heel open en er is veel licht in je kantoor, erg prettig

MOoie kantoorruimtes met volledige service

De sfeer is goed, de medehuurders zijn leuk

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!