Kantoorruimte huren Amsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 119

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keizersgracht 119 in Amsterdam Grachtengordel

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 170 m2
  Huurprijs: € 11.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 330 m2
  Huurprijs: € 27.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Wil jij graag een prachtige kantoorruimte huren aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? Dan hebben wij in dit de juiste locatie voor jouw organisatie. Je heb de mogelijkheid om in dit kantoorgebouw een modern en goed afgewerkte kantoorruimte te huren. Naast het kantoor is ook de ligging van het kantoorpand ideaal, namelijk centraal gelegen tussen de Jordaan en de Dam. Benieuwd wat dit kantoorgebouw jou te bieden heeft? Plan een rondleiding in en ontdek het snel.

Huurprijzen

Op dit moment is er in totaal 335 m2 beschikbaar, verdeeld over 2 verdieping. Voor deze oppervlakte betaal je een maandelijks bedrag van €22.000,- per maand. Huur je liever een kantoorruimte die net wat kleiner is? Ook dat is mogelijk! Beide verdiepingen zijn 170 m2 en ook apart van elkaar te huur voor €11.000,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten. Benieuwd welke overige voorwaarden gelden bij het sluiten van een huurovereenkomst? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

24/7 toegankelijk en een eigen pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van de aanwezige services en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Zo kun je zelf bepalen wanneer je jouw werkdag start, maar ook wanneer je die eindigt. Je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte, ideaal! Daarnaast is er op elke verdieping een moderne pantry gerealiseerd, handig voor het zetten van een lekker kopje koffie of het maken van een verse lunch tijdens de pauze. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is dit monumentale kantoorgebouw op een perfecte locatie gelegen, veel winkels, gezellige kroegjes en goede restaurants zijn binnen handbereik. Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts enkele minuten onderweg naar de rijksweg A10 en Amsterdam Centraal Station is op loopafstand bereikbaar. Vanaf hier bereik je makkelijk omliggende steden.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in het kantoorgebouw aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wil je graag eerst nog wat informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Bij SKEPP helpen wij je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

Werkelijk waar een prachtige plek voor je kantoor.

Ook de inrichting vna het kantoor was erg aangenaam. Ook veel daglicht, waardoor het fijn werken is hier.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Keizersgracht 119

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen