VERHUURD

Amsterdam Centrum, Zuiderkerkhof 72

5 (2)
  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Zuiderkerkhof (Centrum)

Dit prachtige monumentale kantoorpand is gelegen in de buurt Nieuwmarkt/Lastage in Amsterdam. Je huurt hier kantoorruimte in een ruim 400 jaar oude kerk, te gek toch? Het kantoorpand is gelegen in een erg gezellige buurt. Cafés als Tisfris en Rembrandt Corner zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

Huurprijzen, kantoor Zuiderkerkhof, Amsterdam

Zoals je vast verwacht, is dit een erg populair kantoorpand. De bezettingsgraad ligt over het algemeen dan ook erg hoog. Momenteel ligt de bezettingsgraad op 100%, er is dus geen kantoorruimte beschikbaar. Maar houd de pagina goed in de gaten, wie weet komt er binnenkort een geschikte ruimte vrij voor jouw onderneming. De kantoorruimten zijn uiterst geschikt voor starters of kleine bedrijven die zich graag in de bruisende stad van Amsterdam willen vestigen.

Zuiderkerkhof: vergaderruimte, schoonmaak en keuken

In dit eeuwenoude kantoorgebouw maak je gebruik van diverse voorzieningen. Zo is er een vergaderruimte aanwezig waar jij als huurder gebruik van kunt maken. Bovendien zitten kosten voor de schoonmaak bij de huurprijs inbegrepen. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een nette keuken waar jij dagelijks je lunch kunt bereiden. Uiteraard is er een goede WiFi-verbinding aanwezig en kun jij jouw kantoorruimte 24/7 bezoeken.

Locatie en bereikbaarheid, Zuiderkerkhof, Amsterdam

Een betere locatie voor jouw kantoorruimte in Amsterdam is er bijna niet. Deze indrukwekkend kerk staat op een prachtig en rustig binnenhof. Rondom de kerk is het heerlijk rustig. Het bekende Waterlooplein is nog geen 5 minuten lopen. Letterlijk voor de deur van het kantoorpand vind je een metrostation, dichterbij kan bijna niet! Je hoeft maar 1 halte te blijven zitten en je bent al op Amsterdam Centraal Station. Ook het Amstel Station is maar 4 haltes verwijderd van het kantoorgebouw. Kom je toch liever met de auto naar kantoor? Deze kun je gemakkelijk parkeren bij het Stadhuismuseumkwartier.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zuiderkerkhof?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit prachtige, monumentale kantoorgebouw? Houd de pagina dan goed in de gaten en plan, zodra er beschikbaarheid is, gratis een rondleiding in. Zo kun jij dit kantoorpand met je eigen ogen bekijken.

2 beoordelingen Zuiderkerkhof

wat is dit gaaf huren zeg!!

echt heel tof dat ze hier kantoren gecreert hebben.

Wauw!!

Perfecte locatie in Amsterdam, verwacht dat de huurprijs hier wel erg hoog zal liggen.... maar top dat ze nog zo'n modern kantoorpand hebben kunnen maken van dit eeuwenoude pand.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!