Amsterdam Centrum, Oudeschans 21

 • Bureau

 • Internet

 • Koffie/thee

 • Vergaderplek

 • Kastje/kluisje

 • KVK-inschrijving

 • Postadres

 • Keuken

 • Printen

Kantoorruimte huren aan de Oudeschans in Amsterdam (Centrum)

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte en wil je het liefst huren in het centrum van Amsterdam? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in het representatieve kantoorpand aan de Oudeschans. Op deze locatie zijn nog meerdere kantoorruimten en werkplekken beschikbaar. Je huurt hier een kantoorruimte op een fantastische locatie waar alles makkelijk op korte loopafstand bereikbaar is en ook het service lever is van hoog niveau. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur, waaronder een kantoorkamer van 30 m2. Voor deze kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €1200,-, deze prijs is inclusief servicekosten. Op zoek naar een grotere kantoorruimte? Er is ook een kantoorunit beschikbaar van 54 m2, te huur voor €2000,- in de maand. De kantoorruimte is direct grenzend aan een gedeelde keuken en de prijs is ook hier inclusief servicekosten. Wil je een kantoorruimte huren aan de gracht? Dat kan! De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 57 m2, en is te huur voor een maandelijks bedrag van €2400,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een pantry, vergaderzaal en snelle internetverbinding

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Oudeschans in Amsterdam Centrum, maak je niet alleen gebruik van je werkplek maar ook van alle bijkomende services en faciliteiten. Zo is er een gedeelde pantry in het kantoorpand aanwezig, hier kun je dagelijks jezelf en collega’s voorzien van een lekker bakje koffie/thee. Komen er klanten langs of wil je met een collega een privégesprek voeren? Maak gebruik van de aanwezige vergaderzaal. Houd je van snel en efficiënt werken? Ook dan zit je hier aan het juiste adres. Door de snelle internetverbinding kun jij dagelijks op een comfortabele manier bezig met je core business. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een ideale locatie gelegen, namelijk in hartje centrum Amsterdam. Vanaf deze locatie is alles makkelijk met een korte loopafstand bereikbaar, denk hierbij aan de leuke winkels, gezellige terrasjes en goede restaurants. Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je een paar minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelweg en ook in de nabije omgeving zijn er verschillende tram- en bushaltes te vinden.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Oudeschans in Amsterdam Centrum?

Ben jij enthousiast geraakt om een kantoorruimte te huren aan de Oudeschans in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip die jou uitkomt! Heb je hier hulp bij nodig of zijn er vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag! SKEPP helpt je gratis aan een kantoorruimte aan de Oudeschans.

Creëer jouw eigen URBAN of CITY met officeplanner aan Oudeschans in Amsterdam Centrum

URBAN en CITY zijn 2 prefab design inrichtingsconcepten, die zowel producttechnisch als financieel 100% flexibel zijn. Waar URBAN de rebelse variant is, past CITY erg goed bij de professional die op zoek is naar comfort. Creëer ook jouw URBAN- of CITY-locatie aan Oudeschans in Amsterdam Centrum.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding
Oudeschans 21 Oudeschans 21 Amsterdam Centrum Toplocatie!

1 beoordelingen Oudeschans

Hele fijne plek met leuke mix van verschillende disciplines, zoals schoenen-en tassendesigner, grafischvormgever, website designer, kunstenaar, pr bureau, journalist en (interieur) architect.

Hele fijne plek met leuke mix van verschillende disciplines, zoals schoenen-en tassendesigner, grafischvormgever, website designer, kunstenaar, pr bureau, journalist en (interieur) architect.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!