Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Schippersgracht 1-3

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schippersgracht 1-3 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Schippersgracht in Amsterdam (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het centrum van Amsterdam, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden voor jou organisatie? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Schippersgracht, hier is een ruimte en goed afgewerkte kantoorruimte beschikbaar. Niet alleen de locatie is ideaal, ook de services en faciliteiten zijn goed georganiseerd in het kantoorgebouw. Wil jij graag een kijkje nemen in de beschikbare kantoorkamer? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment is er nog enkele kantoorunits beschikbaar voor de verhuur. Eén van de kantoorruimten heeft een totale oppervlakte van 43 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van slechts €1400,-. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende services, handig hé? Zo weet je direct waar je aan toe bent. Daarnaast kun je direct aan de slag, de ruimte is namelijk per direct beschikbaar en je kunt er zo intrekken. De kantoorruimte is volledig voorzien van meubilair.

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Schippersgracht in Amsterdam Centrum profiteer je naast je kantoorruimte ook van andere faciliteiten in het kantoorgebouw. Zo kun je bijvoorbeeld flexibel je eigen werktijden bepalen, het kantoorgebouw is namelijk 24/7 toegankelijk voor jou als huurder. Of je nu in de avonduren wat langer door wilt werken of in de weekenden de laatste werkzaamheden wilt afronden, alles is hier mogelijk. Daarnaast is er in het kantoorgebouw een pantry aanwezig, een fijne plek voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee en het voorbereiden van een verse lunch.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals al eerder aangegeven is het kantoorpand op een top plek gevestigd, namelijk in hartje Amsterdam. Deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar goed bereikbaar. Wanneer je met de auto naar je werkplek rijdt ben je slechts enkele minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde afrit (de A10). Reis je liever met het openbaar vervoer? Er zijn op korte loopafstand verschillende bus- en tramhaltes te vinden.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Schippersgracht in Amsterdam Centrum?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Schippersgracht in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Schippersgracht in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Schippersgracht 1-3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen