VERHUURD

Amsterdam Centrum, 's-Gravenhekje 1A

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Centrum!

Kantoorruimte huren aan het ’s Gravenhekje in Amsterdam (Centrum)

Aan het ’s Gravenhekje in Amsterdam in de buurt Nieuwmarkt/Lastage staat dit eigentijdse kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1642. Het is een authentiek kantoorgebouw dat sinds 1987 officieel staat ingeschreven als rijksmonument. Het kantoorgebouw kent een totale gebruikersoppervlakte van 935 m2. De oude grote steunbalken en de stenen muren zorgen voor een stijlvolle, authentieke uitstraling aan de binnenkant van dit kantoorpand. Daarnaast maakt het uitzicht op de gracht het plaatje helemaal af.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn slechts 6 vaste werkplekken beschikbaar voor de verhuur. Een werkplek huur je in dit kantoorpand al voor maar €300,- per maand. Je huurt in dit kantoorpand op basis van flexibele huurvoorwaarden. Ideaal, zo zit je niet vast aan lange huurcontracten. De sfeer binnen dit kantoorpand is enorm prettig en de omgeving is zeer inspirerend. Je zit hier tussen creatieve en jonge vooruitstrevende jonge ondernemingen!

Snel glasvezelinternet en lunchmogelijkheden

Over de services en voorzieningen in het kantoorpand aan het 's-Gravenhekje in Amsterdam Centrum hoef je niet te klagen. Je kunt gebruik maken van razendsnel glasvezelinternet en er zijn lunchmogelijkheden. Bovendien zijn er meerdere vergaderruimten aanwezig waar jij gratis gebruik van mag maken. Verder zitten kosten voor de standaard voorzieningen als de schoonmaak bij de prijs inbegrepen. Alles om het huren in dit kantoorgebouw nog leuker te maken! Door het intercomsysteem bij de ingang weet jij het tijdig als jouw bezoek is gearriveerd.

Locatie en bereikbaarheid

Met name met het openbaar vervoer is dit kantoorpand aan het ‘s Gravenhekje uitstekend bereikbaar. Treinstation Amsterdam Centraal ligt op nog geen kilometer afstand. Hier kun je de bus pakken richting bushalte IJ-tunnel, vanaf deze bushalte is het slechts 3 minuten lopen naar kantoor. Vanaf de A10 ben je met de auto ook binnen enkele minuten op kantoor. Diverse parkeergelegenheden vind je in de directe omgeving van het kantoorgebouw. Naast de goede bereikbaarheid kenmerkt het kantoorpand zich ook door haar ligging in een gezellige, bruisende omgeving. Zo vind je diverse horecagelegenheden als Koffie- en eethuis ‘De Valk’ en Restaurant ‘Iberia Al Andalus’ binnen een straal van 1 kilometer.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het ’s Gravenhekje in Amsterdam Centrum?

Wil jij een van de beschikbare werkplekken huren aan het ’s Gravengekje in Amsterdam Centrum? Wees er dan snel bij! Dit is een erg populaire locatie in Amsterdam. Plan vandaag nog een rondleiding in, geheel gratis en vrijblijvend helpt SKEPP jou aan een kantoorruimte aan het 's-Gravenhekje.

1 beoordelingen 's-Gravenhekje

Fijne en rustige plek om te werken, op een mooie locatie.Daarnaast ook interessant om te werken in een kantoor samen met andere jonge en innovatieve bedrijven.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!