Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Raamplein 1

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Leidseplein 2 min. lopen (0,2 km)
 • Metrostation Amsterdam, Elandsgracht 1 min. lopen (66 m)
 • Treinstation Amsterdam Centraal 26 min. lopen (2,1 km)
 • Park 4 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 2 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Raamplein 1 in Amsterdam Centrum

Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Raamplein in Amsterdam (Centrum)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte op een prachtige locatie in Amsterdam Centrum? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan het Raamplein. Het monumentale kantoorpand biedt elke service die je nodig hebt om als ondernemer zorgeloos aan het werk te gaan en je volledig te richten op jou core business. Ben jij nieuwsgierig naar de beschikbare werkplekken en kantoorkamers? Plan dan een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Bijvoorbeeld een kantoorkamer voor 2 personen, hier betaal je een maandelijks bedrag van €1400,- voor. Behoefte aan meer ruimte? Neem een kijkje in de kantoorunit voor 10 personen, te huur voor €7000,- in de maand. Het zijn high-class werkplekken waar niets meer aan hoeft te gebeuren, je kunt dus direct aan de slag! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een receptie, vergaderruimten en 24/7 toegang

Het huren van een kantoorruimte aan het Raamplein in Amsterdam Centrum brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk op deze locatie ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de receptie. Bij binnenkomst in de royale entree word je altijd vriendelijk ontvangen en de receptionisten kunnen ook administratieve ondersteuning aanbieden. Ook zijn er in het kantoorgebouw meerdere vergaderruimten aanwezig. Ideaal wanneer je een presentatie wilt geven aan je collega’s of een meeting hebt met klanten. Werk je liever door in de avonduren of in het weekend? Door de 24/7 toegankelijkheid maak jij op elk gewenst moment van de dag gebruik van jouw werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is top, je huurt hier namelijk een kantoorruimte midden in het centrum van Amsterdam. Je bereikt op korte loopafstand verschillende terrasjes, leuke winkels en gezellige restaurantjes. Ook de bereikbaarheid is prima, binnen een kwartiertje bereik je verschillende opritten van snelwegen zoals de A10 en A5. Reis je liever met het openbaar vervoer? Verschillende tramhaltes en busstations liggen op 1 minuut loopafstand.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Raamplein in Amsterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Raamplein in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoorruimte aan het Raamplein.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Een nieuwe locatie, alles ziet er nog spik en span uit!

Wij zijn enthousiast!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Raamplein 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner