Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Achtergracht 4

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Opslagruimte
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Achtergracht 4 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Achtergracht in Amsterdam Centrum

Wil jij graag een kantoorruimte huren midden in het centrum van Amsterdam? Dan hebben wij de perfecte locatie voor je! In dit kantoorgebouw, gevestigd aan de Achtergracht, heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren die gelegen is in een van de populairste gebieden van Amsterdam. Je hebt hier alles op korte loopafstand, denk hierbij aan de winkels, gezellige cafés en goede restaurants. Wil jij graag weten of de kantoorruimte past bij jouw organisatie? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er in het kantoorgebouw totaal 700 m2 beschikbaar voor de verhuur. Voor deze 700 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €15.000,- voor. Wil je graag een kleine kantoorruimte huren dan 700 m2? Ook dat is mogelijk! Je kunt namelijk deze oppervlakte verdelen over twee vloeren, ieders 350 m2. Voor 350 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €25.500,-. Bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten. Graag de overige huurvoorwaarden weten? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Vergaderruimten en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Achtergracht in Amsterdam Centrum, mag je naast je kantoorruimte ook gebruiken van de aanwezige faciliteiten in het kantoorpand. Denk bijvoorbeeld aan het meubilair, een pantry, maar ook zijn er meerdere vergaderruimten aanwezig. Een fijne ruimte om een presentatie te geven aan je collega’s of om gasten te ontvangen. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Makkelijk en snel kun je de auto bij het kantoorgebouw parkeren. Handig hè?

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is in het centrum van Amsterdam gelegen, het kost je dus enkele minuten om de omliggende rijksweg A10 te bereiken. Vanaf deze rijksweg bereik al je al snel andere op en afritten naar bijvoorbeeld de A1, A2 en A5. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op korte loopafstand bereik je een tram- en bushalte.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Achtergracht in Amsterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit unieke kantoorgebouw aan de Achtergracht in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog een aantal vragen die je graag eerst beantwoord wilt hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder met het huren van een kantoorruimte aan de Achtergracht in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Veel winkels in de buurt, prachtige locatie aan de Amsterdamse gracht.

Afgelopen jaar met veel plezier in gezeten!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Achtergracht 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen