Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Westeinde 14-16

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Westeinde 14-16 in Amsterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Westeinde 14-16 in Amsterdam

Ontdek de unieke kans om kantoorruimte te huren in het monumentale pand aan het Westeinde 14-16 in Amsterdam, gelegen tegenover De Nederlandsche Bank. Dit karakteristieke gebouw in de Weteringschansbuurt biedt een inspirerende omgeving voor creatieve ondernemers die waarde hechten aan community, historie en centrale ligging.

Beschikbaarheid en huurprijzen

Westeinde 14-16 biedt diverse turn-key kantoorruimtes, van units geschikt voor 2 tot 18 werkplekken, sommige met eigen pantry. Met een all-in prijs van circa €250,- per werkplek per maand, inclusief servicekosten en internet, zijn deze kantoren een aantrekkelijke optie voor bedrijven van verschillende groottes.

Faciliteiten en diensten

Aan het Westeinde in Amsterdam genieten huurders van 7 dagen per week toegang, een gedeelde stadstuin voor ontspanning en netwerken, en een pantry die de basis vormt voor dagelijkse interacties. Dit gebouw combineert modern comfort met de charme van een historisch pand. Het pand is geopend van 07.00 uur tot 00.00 uur, dus genoeg tijd om lekker aan het werk te gaan! 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van Westeinde 14-16 in Amsterdam staat garant voor uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en een levendige omgeving. Met de metrohalte Vijzelgracht en diverse tramhaltes binnen handbereik, liggen ook de Van Woustraat en de Utrechtsestraat op loopafstand voor retail en horeca.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Westeinde in Amsterdam?

Ben je klaar om je te vestigen in een monumentaal pand vol geschiedenis en charme aan het Westeinde 14-16 in Amsterdam? Neem de stap en word deel van een creatieve community op deze toplocatie. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een rondleiding.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Westeinde 14-16

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen