VERHUURD

Amsterdam Buitenveldert, De Cuserstraat 91

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Buitenveldert!

Kantoorruimte huren aan De Cuserstraat in Amsterdam (Buitenveldert)

Dit moderne kantoorgebouw aan De Cuserstraat in Amsterdam Buitenveldert is gebouwd in het jaar 2010. Het pand staat in de wijk Buitenveldert-West en is voorzien van energielabel A. Het pand kent een totaal perceeloppervlakte van 2409 m2. Op dit moment is er nog 840 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit pand, variërend van advocatenkantoren tot praktijken van psychologen.

Huurprijzen

Deelverhuur is in dit pand ook een optie. Huren is financieel het meest aantrekkelijkst als je voor minimaal 1 jaar huurt. Voor meer informatie over de beschikbare kantoorkamers en maandelijkse huurprijzen kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultant. Momenteel zijn er helaas geen kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur.

Parkeren in de ondergrondse beveiligde parkeergarage

Kom je graag met de auto naar je werkplek aan de Cuserstraat in Amsterdam Buitenveldert? Dan hoef jij je over het parkeren van je auto in ieder geval geen zorgen te maken. Het kantoorpand beschikt namelijk over een eigen, ondergrondse parkeergarage. Het pand is omgeven door veel groen, je kunt er ’s zomers heerlijk buiten lunchen. Ook bevindt dit kantoorpand zich op een ideale locatie om na je werk even de dagelijkse boodschappen te doen. Binnen een straal van 1 kilometer vind je namelijk diverse supermarkten, restaurantjes en gezellige barretjes.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan De Cuserstraat in Amsterdam ligt op een ideale locatie op een paar minuten van de Zuidas en vlakbij Schiphol Airport. Ook het Amsterdamse Bos is niet ver van het pand verwijderd. In minder dan 10 minuten rijden sta je op treinstation Amsterdam Zuid. Daarnaast is het pand per auto ook uitstekend te bereiken. Vanaf de A10 ben jij in slechts 5 minuten op kantoor. De ideale locatie, nietwaar?

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan De Cuserstraat in Amsterdam Buitenveldet?

Zou jij ook graag een kantoorruimte willen huren in deze prachtige omgeving aan De Cuserstraat in Amsterdam Buitenveldert? Plan dan snel een rondleiding in om te kijken of er een geschikte ruimte voor jou tussen zit. Dit is gratis en geheel vrijblijvend! SKEPP helpt jou bij het adviseren in de zoektocht naar een kantoorruimte aan De Cuserstraat.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!